„Huawei” pristatė ypatingą apyrankę: tiesiog nupūs „Xiaomi Mi Smart Band 6”

Ignas Petrikonis

2021-04-03, 13:32 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei” pristatė ypatingą apyrankę: tiesiog nupūs „Xiaomi Mi Smart Band 6”

„Xiaomi” prieš kelias dienas pristatė savo naująją „Mi Band 6” (Vakaruose ji kažkodėl vadinama „Mi Smat Band 6”), kuri, kaip ir jos pirmtakai, tiesiog pasmerkta tapti hitu. Kur kas geresnis ekranas, atnaujintas dizainas ir naujos funkcijos sužavės daugybę vartotojų, juo labiau, kai gamintojui pavyko išlaikyti nedidelę kainą. Visgi „Huawei”, matydama konkurentų sėkmę, tikrai nesiruošia sėdėti sudėjusi rankų ir į šią kovą metė savo ginklą, kuris galimai privers raudonuoti „Xiaomi”.

Mianmaro „Huawei” padalinys vakar pasidalino džiugia žinia - oficialiai pristatyta „Huawei Band 6” apyrankė. Pagrindinis „Huawei Band 6” pranašumas prieš „Mi Smart Band 6” bus kur kas didesnis ekranas - jo įstrižainė sieks net 1,47 colio ir bus beveik pusantro karto didesnė nei pirmtake. Žemiau pateikėme šį „Huawei” produktą ir „Mi Smart Band 6” palyginančią nuotrauką.

Nors apyrankė bus itin lengva (svers 18g), jos dizainas išties labai dailus. Ryški silikoninė apyrankė ir auksinis arba tamsus korpusas atrodo labai solidžiai, tačiau pirmu smuiku visgi griežia itin plonus rėmelius turintis ekranas. Tai suteikia produktui prabangos ir aliuzijų į brangius išmaniuosius laikrodžius.

„Huawei Band 6” bus pirmoji gamintojo apyrankė, kuri palaikys nuolatinį kraujo prisotinimo deguonimi, o ne tik pulso, sekimą. Visgi kompanija patobulino visų fizinių parametrų matavimą - patobulintas pulso, miego ir streso sekimas. „Band 6” taip pat palaikys 96 treniruočių režimus ir turės daugybę išmanių funkcijų, tokių kaip telefono kameros valdymas, atsiliepimas į skambučius, pranešimų atvaizdavimas bei NFC mokėjimai Azijos šalyse.

Nuošalyje neliko ir baterija. „Huawei”, net ir turint omenyje visus patobulinimus, sugebėjo išlaikyti 2 savaičių ištvermę be įkrovimo. Be to, lyg to dar būtų maža, pridėta ir greitojo energijos papildymo funkcija - 5 minutės įkrovimo suteiks net dienas naudojimo. Tai pravers tais atvejais, kai apyrankė išsikraus prieš pat treniruotę.

Pirkėjams bus pasiūlyta daug spalvų kombinacijų: tamsaus arba auksinio korpuso bei žalios, juodos, oranžinės, baltos ir rožinės apyrankių. Skelbiama, kad Azijos rinkose prekyba „Huawei Band 6” prasidės jau šiandien. Numatoma kaina siekia 45 eurus. Kol kas neaišku, kada šis produktas pasieks Vakarų šalių rinkas, bet tai turėtų įvykti artimiausiu metu.

Jei „Huawei Band 6” jūsų nesužavėjo arba tiesiog norite sužinoti daugiau informacijos apie jo konkurentą „Mi Smart Band 6”, kviečiame spustelėti čia ir skaityti mūsų parengtą straipsnį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas