Ieva Swan pristato naujus įvaizdžius: prie ko išmanųjį laikrodį derinti tiek sporto klube, tiek prabangioje vakarienėje?

Lukas Snarskis

2021-12-08, 08:30

0 komentarų
Ieva Swan pristato naujus įvaizdžius: prie ko išmanųjį laikrodį derinti tiek sporto klube, tiek prabangioje vakarienėje?

Kokie aksesuarai šiandien papildo mūsų stilių, o kurie – jį apkrauna? Į ką svarbiausia atkreipti dėmesį, jei norime stilingai atrodyti tiek sporto klube, tiek prie prašmatnios vakarienės stalo? Ar šiandien ieškant savo stiliaus būtina laikytis griežtų taisyklių? Į šiuos klausimus atsakymų tenka ieškoti kasdien, o kuo daugiau naujų aksesuarų ar daiktų turime – tuo sunkiau juos suderinti tarpusavyje. Žinoma tinklaraštininkė, nuomonės formuotoja ir stilistė Ieva Swan pristatė 4 naujus įvaizdžius, kuriuose tarpusavyje dera tiek išmanūs aksesuarai, tiek sportiniai ar net vakariniai rūbai.

„Šiandien stilius ir jo supratimas yra evoliucionavęs ir gerokai pakitęs. Kuo toliau – tuo labiau mažėja taisyklių ar įvairių tabu. Tai, kalbant atvirai, nėra blogai, nes žmonės atranda vis daugiau saviraiškos galimybių. Kita vertus, aš asmeniškai nemėgstu perkrautų įvaizdžių ar perkrautų raštų. Nors dabar raštus galima derinti tikrai paprastai, aš linkusi to nedaryti. Pavyzdžiai, sijonas su dideliais rombais man gražiau žiūrisi su vienspalviu audiniu nei su išmarginta palaidine, kuri spalviškai tikrai gali tikti taip pat. Mano kuriamuose įvaizdžiuose dažniausiai vyrauja minimalizmas ir kuo mažiau sluoksniavimo“, – sako I. Swan.

Naujieji Ievos Swan sukurti įvaizdžiai – tai bendradarbiavimo su technologijų kompanija „Huawei“ rezultatas. Garsi nuomonės formuotoja ir stilistė priėmė iššūkį sukurti tokius derinius, kuriuose išmanusis laikrodis derėtų dvejose visiškai skirtingose situacijose – sporto salėje ir moderniame vakariniame restorane.

Kaip suderinti sportinį ir vakarinį įvaizdžius?

„Šį kartą kurdama įvaizdžius nevengiau spalvų, tačiau jų nebuvo daug. Modeliui vyrui parinkau chaki ir violetinę spalvas, nes jos labai tiko prie odos spalvos ir plaukų, o įvaizdžiuose, skirtuose merginai, dominavo mėlyna spalva. Kalbant apie moterišką stilių, norėjau perteikti spalvišką vientisumą, bet tuo pačiu paruošti du visiškai skirtingus įvaizdžius. Pavyzdžiui, merginos sporto deriniu tapo ryškios mėlynos tamprės ir balti marškinėliai, o vakarinis įvaizdis – mėlyna ryški suknelė, tačiau jau žvilgančio audinio, kuris suteikia prabangos bei šventiškumo“, – išskiria stilistė.

Pasak I. Swan, su sportiniu įvaizdžiu – ganėtinai paprasta, tik svarbu neperspausti su skirtingomis spalvomis ir, priklausomai nuo sporto šakos, rinktis tai, kas patogu. Tuo metu vakarinis įvaizdis atveria jau daugiau galimybių, tik nereikėtų aukoti patogumo vardan grožio.

„Dažnai net ir paprasta juoda suknelė gali būti sustilizuota prabangiai ir daug detalių tam tikrai nereikia. Visada pagelbės papuošalai, aksesuarai, o tiems, kas jų nemėgsta ar privengia – skarelės, bateliai, rankinės. Tuo metu vyrai, pastebiu, retai kada mėgsta daug puoštis, todėl tvarkingas kostiumas arba balti marškiniai – visiška klasika, su kuria niekada neprašausi. Kita vertus, vienas svarbiausių dalykų, ieškant sau tinkamo įvaizdžio, įsitikinti, ar rūbai mums tinka pagal figūrą. Dažnu atveju tiek moterys, tiek vyrai pasirenka, pavyzdžiui, per mažo dydžio drabužius, tad užsegtos sagos neretai įtempia rūbus ir atsiranda netvarkingumas. Taip pat niekada nereikėtų rinktis labai nepatogių rūbų, kurie vakarėlyje taps ne stiliaus akcentu, o tiesiog kančia“, – pataria I. Swan.

4 įvaizdžiai – 1 išmanusis laikrodis

Savo pristatytus įvaizdžius stilistė Ieva Swan derino prie naujojo išmaniojo laikrodžio „Huawei Watch GT 3“. Modelis vyras segėjo 46 milimetrų (mm), o modelis moteris – 42 mm įstrižainės laikrodį. Pasak I. Swan, abu laikrodžiai buvo universalių aukso ir sidabro spalvų, todėl juos paprasta derinti prie visų spalvų ir įvaizdžių.

„Pirmiausiai į akis krito tai, kad naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis yra išskirtinio dizaino – jis tikrai labai lengvai prie visko derinamas ir net, sakyčiau, prabangus. Kita vertus, man labai patiko, kad jis ir funkcionalus. Pavyzdžiui, matuoja streso lygį, kas man asmeniškai yra labai svarbu. Įdomu ir tai, kad laikrodyje yra daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų, todėl jį galima visiškai pritaikyti pagal kiekvieno poreikį. Tik derinant laikrodį prie savo įvaizdžio – ar įvaizdį prie turimo laikrodžio – reikėtų nuspręsti, ar mes norime vien išorės grožio ir stebėti tik valandas, ar mieliau rinktumės funkcionalumą, kai laikrodis be dizaino gali pasiūlyti išmanius sprendimus? Iš savo asmeninės pusės sakyčiau, kad reikia tiek vieno, tiek kito, tačiau renkantis laikrodį svarbu išsiaiškinti, ko norite būtent jūs“, – apibendrina stilistė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas