Laukia daugybė pokyčių: štai kaip atrodys naujasis „Huawei” laikrodis

Laukia daugybė pokyčių: štai kaip atrodys naujasis „Huawei” laikrodis

„Huawei” neseniai paskelbė birželio 2 dieną pristatysianti nuosavą „Harmony OS” operacinę sistemą, kuri pakeis „Android” ir veiks praktiškai visuose jos gaminamuose įrenginiuose. Spėjama, kad renginio metu Kinijos milžinė taip pat pristatys naujus telefonus, planšetes ir, žinoma, laikrodžius, kurių laukia nemažai lietuvių.

Slapta darytos „Huawei Watch 3 Pro” laikrodžio nuotraukos vakar pasirodė internete ir praskleidė paslapties šydą. Nors iš pateiktų nuotraukų matyti, kad gamintojas liko prie apvalios ekrano formos. išorinių pokyčių visai nemažai.

Į akis krenta tai, kad „Watch 3 Pro” dešiniajame šone turi besisukančią karūnėlę, kur gali veikti ir kaip mygtukas - panašiai kaip „Apple Watch”. Po ja matomas antras iš korpuso neišsikišantis klavišas. Taip pat pastebima, kad bendrovė perėjo prie minimalistiškesnio dizaino, atsisakiusi nereikalingų dizaino detalių ir visą dėmesį sutelkė į ekraną.

Visgi didžiausias pokytis, kurį išduoda nutekintos nuotraukos - ant įrenginio dėžutės besipuikuojantis „Powered by HarmonyOS” užrašas, žymintis, kad laikrodyje veiks naujoji gamintojo sukurta operacinė sistema. Būtent dėl jos suteikiamo papildomo išmanumo „Huawei” atsisakė pastaraisiais metais laikrodžių pavadinimuose naudoto „GT” ženklo, žyminčio sportinę klasę.

Manoma, kad „HarmonyOS” leis vartotojui laikrodyje diegti kur kas daugiau įvairių programėlių, pavyzdžiui, žemėlapių, suteiks galimybę atsakyti į susirašinėjimo programėlių pranešimus ir, galimai, įvairių naujų funkcijų.

Kol kas daugiau informacijos apie „Huawei” laikrodį ir jo kainą nežinoma, tačiau laukti liko vos viena diena - tada viską ir sužinosime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas