„Motorola“ pristatė du naujus išmaniuosius laikrodžius: oficialiai debiutavo „Moto Watch 70“ ir „Watch 200“

Dar praėjusį ketvirtadienį įvyko „Motorola“ spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujasis „Edge 40“ išmanusis telefonas, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė to vakaro naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė du naujus išmaniuosius laikrodžius: oficialiai debiutavo „Moto Watch 70“ ir „Watch 200“

„Motorola“ pristatė ir du naujus išmaniuosius laikrodžius – tai „Moto Watch 70“, o taip pat ir „Moto Watch 200“, kurie pasiūlys daugeliui reikalingas savybes už itin patrauklią kainą.

Naujasis „Moto Watch 200“ pasiūlys 1,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną, kuris įmontuotas 45 mm aliuminiame rėmelyje. Išmanusis laikrodis taip pat aprūpintas 5ATM atsparumo vandeniui savybėmis bei turi širdies ritmo matuoklį, SpO2 matuoklį, akselerometrą ir aukščio matuoklį.

Išmanusis laikrodis gali stebėti daugiau nei 28 sporto šakų aktyvumą ir naudotis integruotu GPS. Žinoma, jis visus savo surinktus duomenis gali perduoti į tokias programėles kaip „Google Fit“ ar „Strava“. „Moto Watch 200“ veiks su „Moto Watch OS“ operacine sistema.

„Moto Watch 200“ taip pat turi mikrofoną bei garsiakalbį, kad galima būtų atlikti skambučius tiesiogiai iš įrenginio. Šiame laikrodyje taip pat bus 355 mAh talpos baterija, kuri, „Motorola“ teigimu, reguliariai naudojant gali veikti iki 14 dienų. Laikrodis su telefonu susiejamas per „Bluetooth 5.3 LE“ ir taip pat turi kritimo aptikimo įspėjimus.

Kalbant apie „Moto Watch 70“, šis išmanusis laikrodis gavo lenktą 1,69 colio LCD ekraną 43 mm cinko lydinio korpuse. Išmanusis laikrodis turi IP67 reitingą, širdies ritmo monitorių ir temperatūros jutiklį. Bus prieinamas toks pats aktyvumo ir miego stebėjimas kaip ir „Watch 200“, taip pat daugiau nei 100 laikrodžio ciferblatų parinkčių.

Laikrodis suporuojamas per „Bluetooth 5.0 LE“ ir veikia „Moto Watch OS“ pagrindu. Jis turi 355 mAh talpos bateriją, kurią galima naudoti 10 dienų. „Moto Watch 70“ prieinamas vienos „Phantom Black“ spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas