Naujosios laikrodžių platformos belaukiant: aiškėja, kas galės išbandyti „Samsung“ ir „Google“ šedevrą pirmieji

Lukas Snarskis

2021-07-27, 12:45 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
Naujosios laikrodžių platformos belaukiant: aiškėja, kas galės išbandyti „Samsung“ ir „Google“ šedevrą pirmieji

„Samsung” sukūrė savo operacinę sistemą dėvimiesiems įrenginiams, kuri bus žinoma kaip „Wear OS”. Žinoma, Pietų Korėjos bendrovė tai padarė bendradarbiaudama su „Google”. Rugpjūčio 11 dieną, specialiame „Samsung” renginyje, bus pristatyti pirmieji produktai su šia sistema.

„Google” patikslino, kad sistema vadinsis „Wear OS 3”, o ne tiesiog „Wear OS”. Tiesa, bendrovės I/O programuotojų konferencijoje išgirdome priešingą versiją. Be to, „Google” atstovai atskleidė, kokie modeliai gaus naująją sistemą.

Pranešama, kad su naująja platforma veiks „TicWatch Pro 3 GPS“, „TicWatch Pro 3 Cellular/LTE“ ir „TicWatch E3“ iš „Mobvoi“ bus atnaujinti iki „Wear OS 3“. Jie taip pat pridūrė, kad visi kiti šio prekės ženklo modeliai nuo pirmos dienos veiks su naująja sistema arba galės būti atnaujinti iki naujos versijos.

Kitas prekės ženklas, „Fossil“, šią sistemą savo klientams galės pasiūlyti vėliau šiais metais, kai pristatys naujus dėvimuosius įrenginius. Tačiau turėtumėte žinoti, kad būsimuose modeliuose ši sistema nebus iš anksto įdiegta. Vietoj to, jie atnaujinimą gaus vėliau.

Tikimasi, kad daugiau naujienų apie „Wear OS”, jos funkcijas ir atnaujinimų grafikus sužinosime artimiausiu metu. Kaip bebūtų, šiuo metu taip pat žinome „Qualcomm” lustų, kurie palaikys šią sistemą, sąrašą. Į sąrašą neabejotinai patenka „Qualcomm Wear 3100“, tačiau tikėtina, kad gamintojams pradėjus ruošti savo produktus, veikimui su „Wear OS 3“, šis sąrašas turėtų prailgėti ir jame galime išvysti ir „Wear 4100 Plus“, „Wear 4100“ ir tikėtina, kad nemažai kitų JAV milžinės sukurtų mikroschemų.

Bet kokiu atveju „Samsung” suvienijo jėgas su „Google” ne tik kurdama kitą „Wear OS” versiją. Jos taip pat kartu dirbs siekdamos optimizuoti programinę įrangą naujausiems dėvimiesiems įrenginiams.Jau šiuo metu „Google“ ir „Samsung“ kartu pavyko padidinti 30 proc. programų paleidimo greitį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas