Netrukus pasirodys atnaujinta populiariosios „Xiaomi“ apyrankės versija: vos 30 eurų kainuosiantis produktas pasiūlys itin stilingus sprendimus

Arnas Balčiūnas

2023-04-14, 14:55

0 komentarų

Technologijų kompanija „Xiaomi“ dar vasario pabaigoje pademonstravo „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau kuris laikas prieinami ir lietuviams. Tačiau netrukus debiutuos dar daugiau naujų bendrovės produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus pasirodys atnaujinta populiariosios „Xiaomi“ apyrankės versija: vos 30 eurų kainuosiantis produktas pasiūlys itin stilingus sprendimus

Balandžio 18 dieną „Xiaomi“ planuoja surengti spaudos konferenciją, kurios metu debiutuos naujausi bendrovės įrenginiai, o tarp jų ne tik naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ flagmanas, bet ir „Xiaomi Band 8“ išmanioji apyrankė. Dabar aiškėja ir kai kurios jos savybės.

Nors pats gamintojas ir neatskleidžia naujosios apyrankės specifikacijų, tačiau paskelbtos nuotraukos atskleidžia, kad naujasis „Band 8“ modelis turės stilingų priedų, ko anksčiau „Xiaomi“ nėra siūliusi. Kompanijos vadovas atskleidė, kad bus mažiausiai penki skirtingi stilingi dirželiai, kurių kiekvienas bus stilingesnis už kitą.

„Xiaomi Band 8“ forma išliks kone identiška ankstesniems modeliams, tačiau naujasis modelis turės tris skirtingus kaiščius, kurie leis pritvirtinti skirtingus dirželius. Verta pastebėti ir tai, jog naująją apyrankę bus galima prisisegti prie avalynės ar grandinėlės ir taip dėvėti ją ant kaklo.

Neoficialiais duomenimis, naujoji „Band 8“ išmanioji apyrankė turėtų pasižymėti 1,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu bei palaikyti daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų. Tikėtina, kad naujoji apyrankės versija kainuos maždaug 30 eurų, tačiau tokia informacija nėra patvirtinta oficialiai.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ šią išmaniąją apyrankę bei kitus naujus produktus ketina pristatyti balandžio 18 dieną, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją iš šios spaudos konferencijos rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas