Prabangūs aksesuarai, keičiantys mūsų stilių: į ką atkreipti dėmesį renkantis išmanųjį laikrodį?

Prabangūs aksesuarai, keičiantys mūsų stilių: į ką atkreipti dėmesį renkantis išmanųjį laikrodį?

Rankinis laikrodis – vienas seniausių ir svarbiausių mūsų aksesuarų, kuris vienas pirmųjų aplinkiniams krenta į akis. Ar laikrodis dera prie rūbų? Kiek stilingas laikrodžio dirželis? Ar pats laikrodis nėra pernelyg masyvus mūsų riešui? Tokie klausimai neišvengiamai prasisuka mintyse, kai kieno nors segimas rankinis laikrodis patraukia mūsų dėmesį. Kita vertus, išmanieji laikrodžiai ne tik sėkmingai perėmė rankinių laikrodžių madingumo estafetę, bet ir perkėlė ją į kitą lygį – suderinę stilių su funkcionalumu.

Nors šiandien išmaniuosius laikrodžius esame įpratę lyginti pagal jų techninius parametrus, jie vis dažniau tampa ir svarbia stiliaus detale. Žinoma tinklaraštininkė, nuomonės formuotoja ir stilistė Ieva Swan pristatė net 4 naujus įvaizdžius, kuriuose tarpusavyje dera tiek išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT 3“, tiek sportiniai ar net vakariniai rūbai. Garsi nuomonės formuotoja ir stilistė priėmė iššūkį sukurti tokius derinius, kuriuose išmanusis laikrodis derėtų dvejose visiškai skirtingose situacijose – sporto salėje ir moderniame vakariniame restorane. Pasak I. Swan, naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis yra universalių aukso ir sidabro spalvų, todėl jį paprasta derinti prie visų spalvų ir įvaizdžių.

Taigi, kuo naujasis „Huawei Watch GT 3“ turėtų patikti ne tik prašmatnaus dizaino, bet ir plataus funkcionalumo gerbėjams? Dalinamės 3 svarbiausiais aspektais:

Neprilygstamas dizainas

Įprasta matyti, kad išmanieji laikrodžiai yra labai patvarūs, nerūdijančio korpuso ar gražaus dizaino. Tačiau „Huawei Watch GT 3“ siūlo naują požiūrį į tai, kas yra elegancija ir išskirtinis dizainas. Pirmiausiai – šį laikrodį galima įsigyti dviejų dydžių: 46 mm ir 42 mm įstrižainės. Tai išmanusis laikrodis, kuris vienodai tiks tiek moterims, tiek vyrams. Taip pat gamybos procese daug dėmesio buvo skiriama laikrodžio ekranui: jis lenktas ir pagamintas iš trimačio stiklo, todėl lengvai pagauna šviesos spindulius ir sukuria švelnaus švytėjimo efektą. Tuo metu minimalistinio dizaino ypatingai žvilgus korpusas labai gerai dera su elegantiškais laikrodžio dirželiais.

Atskiras dėmesys – patiems laikrodžio dirželiams. Pavyzdžiui, „Viltron“ dirželis yra ypač malonus odai, todėl jis tiks mėgstantiems laikrodžio niekada nenusiimti. O norintiems užsisegti išmanųjį ypatingomis progomis – einant į prašmatnią vakarienę ar pabūvį – tiks elegantiškas milanietiškas dirželis, kuris suteiks išskirtinumo pojūtį. Laikrodžio dirželius puikiai papildys „Always on display“ keičiamo ciferblato dizainas, kurį galėsime pasirinkti patys iš tūkstančio variantų – nuo kosmoso ar sporto temų iki visiškai minimalistinio, klasikinio stiliaus.

Galiausiai, laikrodžių svoris. Abu modeliai sveria tiek nedaug, kad vargiai juos pajusime ant savo riešo. 46 mm įstrižainės laikrodžio modelis be dirželio sveria maždaug 42,6 gramus, o 42 mm modelis – vos apie 35 gramus. Nepaisant tokio mažo svorio, išmanusis „Huawei Watch GT 3“ atrodo prabangiai ir solidžiai.

Iš anksto apgalvotas funkcionalumas

Išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT 3“ taip pat išskirtinis tuo, kad visos jo funkcijos ar išskirtinumai yra gamintojų apgalvoti iš anksto. Pavyzdžiui, įdiegtų programėlių vaizdą galime padidinti arba sumažinti tiesiog sukdami sukamą karūnėlę, o garsumo lygį ar žadintuvą galime nustatyti net šlapiais pirštais. Kitas laikrodžio išskirtinumas – atnaujinta širdies susitraukimų dažnio stebėsenos sistema. Ją sudaro aštuoni apskritimu išdėstyti šviesos diodai ir du šviesos šaltinių rinkiniai. Tuo metu gaubtas laikrodžio stiklas ne tik malonus akiai, bet ir slopina trikdančius išorinius spindulius. Dirbtinio intelekto algoritmas efektyviau filtruoja trikdančius signalus, todėl net ir intensyviai sportuojant širdies susitraukimų dažnis išmatuojamas tiksliai.

Mėgstantiems aktyvesnį laisvalaikį – geros žinios nesibaigia. „Huawei Watch GT 3“ leis pasirinkti iš daugiau nei 100 sporto režimų: bėgimą, važiavimą dviračiu, žygiavimą, plaukimą, šokinėjimą per virvutę, slidinėjimą ir daugybę kitų. Maža to, šis išmanusis laikrodis gali įvertinti jūsų fizinį pajėgumą pagal jūsų bėgimo istorijos duomenis ir sudaryti profesionalų, moksliniais metodais pagrįstą bėgiojimo planą kasdienėms treniruotėms ar rengiantis varžyboms. O svarbiausia tai, kad ši funkcija tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems sportininkams – galimybė sekti pažangą yra individualizuota.

Laikrodis, kuris prisitaiko prie mūsų tempo

Naujasis išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT 3“ puikiai papildys ne tik jūsų sportinę, bet ir vakarinę aprangą. Tačiau ar šiam laikrodžiui pavyks vienu įkrovimu atlaikyti visą įtemptą mūsų dieną, pradedant treniruotėmis ir baigiant vakarėliu iki ryto? „Huawei Watch GT 3“ gali dar daugiau. Pavyzdžiui, išmanusis laikrodis palaiko belaidžio įkrovimo funkciją, tad net ir pamiršę įkroviklį galime laikrodį įkrauti atvirkštiniu būdu. Taip pat su šiuo išmaniuoju laikrodžiu daugiau niekada neteks nerimauti, kad išseks baterija. Įkrovus jį vieną kartą, „Huawei Watch GT 3“ 46 mm modeliu galima naudotis iki 14-os dienų, o 42 mm modeliu – iki 7 dienų. Net ir intensyviai naudojamas, šis laikrodis bus visada pasiruošęs fiksuoti jūsų treniruotės duomenis ar nepertraukiamai stebėti sveikatos būklę.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas