Pribloškiantis funkcionalumas už patrauklią kainą: pristatyti naujieji „DIZO“ išmanūs aksesuarai

Pribloškiantis funkcionalumas už patrauklią kainą: pristatyti naujieji „DIZO“ išmanūs aksesuarai

Viena iš „Realme TechLife“ priklausančių dukterinių kompanijų „DIZO“ pristatė naujausius savo išmaniuosius aksesuarus - laikrodį „Watch R“ bei bevieles ausines „Buds Z Pro“. Laikrodis pasižymi 1,3 colio (~33mm) skersmens, 360x360 pikselių raiškos, AMOLED ekranu. Vartotojai turės galimybę rinktis iš 150 skirtingų ciferblato vizualizacijų, o pats įrenginys palaiko net 110 skirtingų sporto šakų veiklos sekimą. Metalinį rėmelį turintis laikrodis yra atsparus vandeniui, geba visą parą sekti širdies ritmą ir taip pat turi deguonies kiekio kraujyje nustatymo funkciją.

„DIZO Watch R“ baterija tarnaus iki 12 dienų įprasto naudojimo metu ir iki 60 dienų budėjimo režimu, o pilnai baterijos įkrovai prireiks dviejų valandų. Išmanusis laikrodis su telefonu turi būti susiejamas „Bluetooth“ ryšiu. Kaip įprasta su Kinijos technologijų kompanijomis, puikus funkcionalumas nereiškia aukštos kainos - „Watch R“ kaina neturėtų viršyti 50 eurų, o įsigyti jį bus galima nuo ateinančio antradienio, sausio 11 dienos.

Bevielėse „Buds Z Pro“ ausinėse rasite kone viską, ko galėtumėte tikėtis iš modernių tokio tipo ausinių. Jos turi aktyvaus garso slopinimo sistemą, veikiančią trijų mikrofonų pagalba, 10 mm skersmens garsiakalbius su „Bass Boost+“ algoritmu geresniam garso atkūrimui, o viršutinės ausinių dalys yra jautrios lietimui - muziką galima valdyti neišsitraukiant telefono iš kišenės. Ausinių dėklas įkraunamas USB-C tipo jungtimi, o su juo bendras ausinių tarnavimo laikas yra 25 valandos. Greitojo įkrovimo galimybės dėka 10 minučių įkrovos užteks iki 2 val. muzikos atkūrimo.

„DIZO Budz Z Pro“ atitinką IPX4 atsparumo drėgmei standartą, o kaip ir laikrodis, yra neįtikėtinai įperkamos - sausio 13-ąją pasirodysiančios ausinės kainuos apie 30 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas