Štai kaip atrodys prabangusis „Huawei Watch GT 2 Pro” laikrodis: primins 2015 metų „Huawei Watch”

Štai kaip atrodys prabangusis „Huawei Watch GT 2 Pro” laikrodis: primins 2015 metų „Huawei Watch”

Prieš keletą dienų dalinomės šviežiausia informacija, kad „Huawei” netrukus pristatys prabangų „Huawei Watch GT 2 Pro” laikrodį, tačiau apart to, jog jis palaikys belaidį įkrovimą, daugiau duomenų neturėjome. Vakar mus pasiekė kur kas detalesnė nutekėjusi informacija, atskleidusi netgi įrenginio išvaizdą.

Svarbiausias faktas - „Watch GT 2 Pro” bus siūlomas dviejų versijų - „Classic” ir „Sport” - bei dviejų dydžių - 46mm ir 42mm. Kadangi panašią politiką gamintojas taiko ir jau su šiuo metu rinkoje esančiais laikrodžių modeliais, tikimybė išties didelė. Taip pat žinome, jog tarp spalvų variantų bus „Nebula Gray” ir „Night Black” atspalviai.

Nors nutekėjusi informacija nedetalizuoja, kuo skirsis skirtingi „Watch GT 2 Pro” variantai, remiantis ja, prabangiojo laikrodžio korpusas bus gaminamas iš titano, pasižyminčio tvirtumu, lengvumu ir atsparumu aplinkos poveikiui. Žvelgiant į pateiktus paveikslėlius, į akis krenta stipriai sumažėjęs rėmas aplink ekraną, lyginant su „Watch GT 2”, bei tai, kad dizainas labiau primena 2015 metais debiutavusį pirmąjį „Huawei Watch”, nei pastarųjų metų „Watch GT”. Verta paminėti ir šiek tiek kitokį apyrankių tvirtinimą, kas galimai privers vartotojus pirkti specialiai šiam modeliui skirtus, o ne standartinius laikrodžių dirželius.

Paviešintas ir keletas specifikacijų. Prietaisas bus atsparus vandeniui iki 50 metrų gylio, gebės matuoti kraujo prisotinimą deguonimi, seks iki 100 skirtingų sporto šakų, turės garsiakalbį (bus galima atlikti skambučius) ir pasižymės patobulinta grafikos plokšte.

Naujoji informacija patvirtina ir anksčiau skelbtus gandus, kad „Pro” modelis palaikys belaidį įkrovimą - pateiktas plakatas, kaip laikrodis kraunamas ant atvirkštinį belaidį įkrovimą palaikančio „Huawei P40 Pro Plus”, bei pakuotėje pridedamo įkrovimo adapterio nuotraukos. Jose galima įžiūrėti, jog maksimali įkrovimo galia sieks 10W.

Galų gale, paskalų porciją užbaigia „Eurasian Economic Community” sertifikatas, kuriame neatskleidžiami jokie parametrai, bet išpleplėtas „Huawei Watch GT 2 Pro” modelio numeris - VID-B19, kas stipriai padidins nutekėjosius informacijos kiekį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas