Tarp populiariausių išmaniųjų laikrodžių gamintojų pateko ir visiems gerai žinoma Kinijos bendrovė, susijusi su „Xiaomi“

Lukas Snarskis

2021-06-16, 10:40

0 komentarų
Tarp populiariausių išmaniųjų laikrodžių gamintojų pateko ir visiems gerai žinoma Kinijos bendrovė, susijusi su „Xiaomi“

Išmaniųjų laikrodžių rinka yra bene sparčiausiai auganti tarp visų išmaniųjų produktų. Augant šių įrenginių populiarumui – daugėja ir bendrovių, kurios siekia pasiūlyti vis geresnius produktus. Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų yra girdėję apie kompanija „Huami“, kuri su „Xiaomi“ kuria „Amazfit“ serijos produktus, o dabar, ši Kinijos kompanija turi kuo pasidžiaugti.

Neseniai „Huami“ atstovai pasiskelbė, kad pateko į globaliai geriausiai parduodamų išmaniųjų laikrodžių gamintojų ketvertuką. Šios naujienos atkeliavo iš „International Data Corporation“ (IDC) paskelbtos ataskaitos, kuri atskleidė šių metų pirmojo ketvirčio globalius pardavimus išmaniųjų laikrodžių rinkoje.

„Huami“ gamintojas šiomis žiniomis taip pat pasidalino ir savo oficialioje socialinio tinklo „Weibo“ paskyroje. Pagal pateiktą ataskaitą, įmonės išmaniųjų laikrodžių linija „Amazfit“ 2021-ųjų metų pirmąjį ketvirtį pasauliniu mastu pardavė virš 1,65 milijono vienetų. Lyginant su praeitais metais, gamintojas užfiksavo 68,8 proc. augimą, kas ir lėmė įmonės pakilimą į TOP4 šioje rinkoje.

„IDC“ ataskaita taip pat parodė, kad įmonės laikrodžiai dominavo keletą rinkų, įskaitant Braziliją, Rusiją ir Ispaniją. Italijos rinkoje pateko į antrąją vietą, Lenkijos – trečiąją, Vokietijos, Indijos, Indonezijos ir Tailando – ketvirtąją. Šeštąją poziciją užėmė Meksikos, JAV, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos regionuose.

„Huami“ kuria tokias laikrodžių serijas kaip „Amazfit“ ir „Zepp“, o pastarieji produktai parduodami daugybėje šalių. Šiuo metu bendrovės įrenginiai parduodami daugiau nei 70 skirtingų šalių, o artimiausiu metu „Huami“ tikisi ir dar labiau praplėsti savo laikrodžių pardavimus. Pažymima, kad Kinijos gamintojas tęsia investicijas į tolimesnius tyrimus ir tobulinimus bei, žinoma, pardavimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas