Visada norėjote „Apple“ laikrodžio, kuris veiktų su „Android“ telefonu? „Huawei“ netrukus pristatys tokį modelį, kuris pasiūlys ne tik tai, bet ir puikią bateriją

Lukas Snarskis

2024-05-07, 16:53

0 komentarų

„Huawei“ jau artimiausiu metu ketina pristatyti „Watch Fit 3“ išmanųjį laikrodį, kuris yra ne tik stačiakampio formos, bet iš esmės atrodo lygiai taip pat kaip ir „Apple Watch“. Atskirti šį produktą nuo „Apple“ kuriamų laikrodžių turėtų būti misija neįmanoma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Visada norėjote „Apple“ laikrodžio, kuris veiktų su „Android“ telefonu? „Huawei“ netrukus pristatys tokį modelį, kuris pasiūlys ne tik tai, bet ir puikią bateriją

Neseniai pasirodžiusi „Huawei Watch Fit 3“ nuotrauka atskleidžia kone identiškus dizaino sprendimus, o skirtumą surasti užtruktų net ir patiems akyliausiems. Jau žinoma, jog šis išmanusis laikrodis debiutuos šią savaitę, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Internete trumpam buvo pasirodęs vaizdo įrašas, kuris atskleidžia tam tikras „Watch Fit 3“ savybes. Jau žinoma, jog ši „Huawei“ naujiena pasiūlys bateriją, leisiančią šiuo įrenginiu naudotis maždaug 10 dienų su vienu įkrovimu, o itin aktyvaus naudojimosi metu – iki 7 dienų.

Be įprastų sporto režimų, vaizdo įraše taip pat atskleidžiama, kad „Watch Fit 3“ turi daugybę spalvotų dirželių, kuriuos greičiausiai bus galima įsigyti nuo pat išleidimo. Be abejo, vaizdo įraše prietaisas taip pat rodomas iš visų kampų ir patvirtinamas beveik identiškas „Apple Watch“ dizainas.

„Huawei“ išmanusis laikrodis turės 1,82 colių įstrižainės OLED ekraną su 480 x 480 taškų raiška. Čia bus naudojamas aliuminio lydinio rėmelis, kuris gali būti juodos, baltos, auksinės arba rožinės spalvų. Laikrodžio svoris – 26 gramai.

„Huawei Watch Fit 3“ bus paprastesnis prietaisas nei apvalūs „Huawei“ laikrodžiai, kurių naujausi modeliai turi 32 GB atminties. Šis turės tik 4 GB. Jis palaikys „Bluetooth 5.2“ ryšį ir leis įrenginį susieti su „Android 8“, „iOS 13“ ar naujesnes operacinių sistemų versijas naudojančiais prietaisais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas