„Apple“ ir vėl susimovė? WWDC metu netyčia atskleisti nauji „Apple Watch“ laikrodžių vaizdai

Justas Stasiulaitis

2021-06-11, 08:05 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ ir vėl susimovė? WWDC metu netyčia atskleisti nauji „Apple Watch“ laikrodžių vaizdai

„Apple" „watchOS 8" atnaujinimuose dažnai būna pristatomi ir nauji laikrodžių vaizdai, tačiau šiais metais „Apple" paskelbė tik vieną laikrodžio atvaizdą skirtą atvaizduoti portreto režimo nuotraukas. Tačiau, panašu, jog sulauksime ir daugiau naujų atvaizdų. „UIKit" kūrėjų sesijoje buvo pastebėtas neišleistas laikrodžio atvaizdas „World Timer".

Apie šį laikrodžio atvaizdą nebuvo pateikta jokios informacijos, ir jis netyčia buvo pavaizduotas skaidrėje su daugeliu kitų „iPhone" ekrano kopijų.


Analoginiame laikrodžio atvaizde yra pasaulio žemėlapis su 24 valandų laikrodžiu, kuriame yra aplinkinių didžiųjų miestų pavadinimai, leidžiantys vartotojams matyti dabartinį laiką skirtingose pasaulio laiko juostose.

„World Timer“ laikrodžio atvaido šiuo metu nėra „watchOS 8" beta versijoje, taigi, galime tikėtis išvysti šį laikrodžio atvaizdą sekančiose beta versijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas