„Xiaomi“ į Europą atgabeno „Mi Smart Band 6 NFC“ apyrankę: prekyba jau prasidėjo, o įsigyti gali ir lietuviai

Lukas Snarskis

2021-10-23, 17:10 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

3 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ į Europą atgabeno „Mi Smart Band 6 NFC“ apyrankę: prekyba jau prasidėjo, o įsigyti gali ir lietuviai

Kinijos kompanija „Xiaomi“ dar kovo mėnesį pristatė šeštosios kartos „Mi Band“ išmaniąją apyrankę, kurioje nėra integruotos NFC funkcijos, o tai reiškė, jog jokie bekontakčiai atsiskaitymai su šiuo įrenginiu nebus galimi. Žinoma, toks modelis buvo prieinamos Kinijos rinkoje, tačiau iki šiol taip niekada ir nepasiekė Europos.

Viskas pasikeitė rugsėjo mėnesį, kuomet „Xiaomi“ pristatė ne tik „11T“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau ir pranešė apie į Europą atkeliaujančią „Mi Smart Band 6 NFC“ versiją. Po pristatymo praėjus daugiau nei mėnesiui – ši apyrankė jau prieinama ir mūsų regione.

Tiesa, bent jau kol kas ji prieinama tik Italijoje. „Xiaomi“ šios šalies rinkoje skirtoje puslapio versijoje jau siūlo įsigyti „Mi Smart Band 6 NFC“, o taip pat ji prieinama ir itališkoje „Amazon“ versijoje, kur kainuoja 54,99 eurus. Būtent pastaroji apsipirkimo forma turėtų patikti ir lietuviams, nes „Amazon“ suteikia galimybę atsisiųsti apyrankę į Lietuvą. Norėdami užsisakyti – spauskite čia.

Pirmąsyk Europoje debiutuosianti „Xiaomi“ apyrankė su NFC palaikymu buvo sukurta bendradarbiaujant su „Mastercard“, kuri bus atsakinga už bekontakčius. Negana to, jūs galėsite ne tik sumokėti už savo pirkinius įvairiose parduotuvėse, bet ir „Mi Smart Band 6 NFC“ apyrankės pagalba naudotis viešuoju transportu. Tiesa, tik tuo atveju jei jūsų miesto transportas palaiko tokią galimybę.

Kitas pakeitimas, lyginant su originalia „Mi Smart Band 6“ versija, yra tai, kad naujajame „Mi Smart Band 6 NFC“ rasime mikrofoną, kuris suteiks galimybę atlikti skambučius bei savo kasdieninėms paieškos funkcijoms naudoti „Amazon Alexa“. Tokia galimybė leis valdyti ir išmaniųjų namų įrenginius, kurie veikia su „Mi Home“ programėle.

Likusios „Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC“ savybės išlieka tokios pačios kaip standartinėje versijoje. Tai reiškia, kad ši apyrankė turės 1,56 colio 152x486 raiškos AMOLED ekraną, kuris kraštuose bus šiek tiek lenktas (2.5D) ir pasižymi 450 nitų ryškumu bei 326 PPI. Tad esant lauke, kai šviečia ryški saulė, neturėti kilti problemų įžiūrėti, kas rodoma ekrane.

Prietaisas yra kompaktiškų 47,4 x 18,6 x 12,7 mm matmenų ir turi kintamo ilgio dirželius 155 – 219 mm, tad tiks visiems riešams - nuo mažiausio iki didžiausio. Išmanioji apyrankė turi integruotą 125 mAh talpos akumuliatorių, kurio užteks iki 14 dienų. „Xiaomi“ teigia, jog ši apyrankė nebijo vandens ir yra atspari panardinimui iki 50 metrų gylio (5ATM).

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas