„Asus“ turi pasiūlymą tiems, kurie ieško pigios planšetės – „Asus ZenPad 3S“ dabar už ypatingą kainą

„Asus“ turi pasiūlymą tiems, kurie ieško pigios planšetės – „Asus ZenPad 3S“ dabar už ypatingą kainą

Kuomet pasirodė pirmosios planšetės – iš jų buvo tikimasi labai daug, o tokiems produktams buvo piešiama labai šviesi ateitis. Deja, tačiau planšetiniai kompiuteriai kaip greitai išpopuliarėjo, taip greitai ir išblėso jų šlovė. Nepaisant to, internete vis dar galima rasti tikrai įdomių tokio tipo produktų, o tuo pačiu jie pasižymi ir puikia kaina.

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų žinome kompaniją „Asus“, kuri savo produktų kataloge turi prieš keletą metų išleistą „Asus ZenPad 3S“ planšetę, kurią dabar galima įsigyti vos už 182,19 eurus. Ir nors produktas atkeliauja iš Kinijos, tačiau prieš jį įsigyjant galima pasirinkti „Duty Free“ siuntimo būdą ir tai garantuos, jog Jums neteks mokėti jokių papildomų mokesčių. Norite įsigyti? Šią planšetę rasite paspaudę šią nuorodą.

Vienas didžiausių šios „Asus“ planšetės privalumų – didžiulis 9,7 colių įstrižainės ekranas su 2K raiška. Didelis ekranas ir aukšta raiška – puikus privalumas tokio tipo įrenginiams, o taip „ZenPad 3S“ yra itin lengvas, sveria vos 490 gramų, bei plonas produktas. Šios planšetės storiausia korpuso dalis siekia vos 5,8 mm.

„Asus ZenPad 3S“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 650“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galite praplėsti ir atminties kortele, kas leis mėgautis talpykla iki 256 GB. Planšetėje naudojama operacinė sistema turi ir specialiai sukurtą „Game Genie“ režimą, kuris bus naudingas tiems, kurie mėgsta žaisti žaidimus.

Būtina paminėti ir labai talpią šios planšetės bateriją. „Asus ZenPad 3S“ pasižymi 7800 mAh talpos baterija, kuri įkraunama per C tipo USB lizdą. Gamintojas įsitikinęs, jog tokios talpios baterijos pakaks jeigu ketina žiūrėti filmus ne ilgiau kaip 16 valandų. Žinoma, „Asus“ produktas taip pat palaiko ir „Qualcomm Quick Charge 3.0“ greito įkrovimo technologiją.

Kaip jau minėjome, dabar „Asus ZenPad 3S“ galima įsigyti vos už 182,19 euro. Ir nors produktas atkeliauja iš Kinijos, tačiau prieš jį įsigyjant galima pasirinkti „Duty Free“ siuntimo būdą ir tai garantuos, jog Jums neteks mokėti jokių papildomų mokesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas