Geriausias sekmadienio pirkinys: nė 170€ nekainuojanti planšetė atkeliaus į Jūsų namus iš Lenkijos sandėlių

Partnerio turinys

2021-06-27, 08:25

1 komentaras
Geriausias sekmadienio pirkinys: nė 170€ nekainuojanti planšetė atkeliaus į Jūsų namus iš Lenkijos sandėlių

Pastaraisiais metais planšetinių kompiuterių žvaigždė šiek tiek nusileido, kadangi rinką užplūdo didelius ekranus turintys išmanieji telefonai. Tačiau šie prietaisai iš kadro vis dėlto nedingo - planšetė vis dar nepakeičiama žiūrint filmus ar serialus, keliaujant, mokantis nuotoliniu būdu ar tiesiog po sunkios darbo dienos tingiai slenkant naujienų portalus ar socialinius tinklus.

Gera žinia yra ta, kad šiomis dienomis už planšetę nereikia atiduoti paskutinių kelnių - kokybišką įrenginį galima įsigyti mažiau nei už porą šimtų eurų. Apie vieną tokį puikų pasiūlymą šiandien ir papasakosime.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ galima įsigyti „Teclast M40“ planšetinį kompiuterį, kurio kaina siekia vos 168,40 eurų, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą I66B143BEC553000. Norėdami įsigyti šią planšetę – spauskite čia. Taip pat, vertėtų žinoti, kad šis pirkinys atkeliaus iš Lenkijoje esančių sandėlių, todėl pardavėjas garantuoja ne tik greitą pristatymą, bet ir tai, kad Jums neteks mokėti jokių papildomų mokesčių.

Nepaisant nedidelės kainos ir galimai lietuviams ne itin gerai žinomo prekės ženklo, gamintojas tikrai nenusprendė taupyti dizaino sąskaita. Kompiuterio korpusas, lygiai kaip ir kelis kartus brangesnių modelių, pagamintas iš kokybiško metalo bei yra toks plonas ir lengvas, kad jį galite laikyti trimis pirštais. Tai leis šią planšetę sutalpinti bet kuriame krepšyje, kuprinėje ar net didesnėje rankinėje. Kitaip tariant „Teclast” galės keliauti visur, kur vykstate ir jūs.

Prie dizaino galima paminėti ir tai, jog inžinieriai ekrano stiklą prie kraštų švelniai užlenkė tam, kad braukdami per ekraną nejaustumėte nemalonaus perėjimo dėl aštrios briaunos. Gera žinia ir tai, kad bendrovė padidino liečiamo ekrano jautrumą, todėl jis bus valdomas itin tiksliai ir sklandžiai.

Kalbant apie ekrano kokybę, jo raiška yra FullHD, o matricos technologija - IPS. Tai lemia, kad vaizdas bus itin šviesus ir puikiai matomas iš įvairių kampų, todėl žiūrėti „YouTube” ar filmus šiame 10,1 colio įstrižainės ekrane bus vienas malonumas.

Puikiai vaizdo įrašų žiūrėjimo patirtį papildys ir puikūs stereo garsiakalbiai. Jie leis kokybiškai mėgautis turiniu, net ir neturint ar tiesiog nenorint dėvėti ausinių, kas planšetei yra labai didelis privalumas.

Vis dėlto bene labiausiai rūpimas klausimas yra „Teclast M40” galimybės. Jame montuojamas aštuonių branduolių „UNISOC Tiger T618” lustas ir „Mali-G52” grafikos plokštė be problemų gali paleisti įvairius žaidimus ar dirbti su visomis populiariausiomis aplikacijomis, neišliedami nė vieno prakaito lašo. Be to, planšetėje yra 6GB operatyviosios ir net 128GB vidinės atminties, tad galėsite dirbti su daugybe programėlių ar failų vienu metu ir nepatirti jokių sutrikimų. Na, o jei vidinės atminties kartais pritruktų, gamintojas suteikė galimybę ją išplėsti atminties kortele.

Netikėtu privalumu tapo tai, kad „Teclast M40” gali veikti ne tik kaip planšetė, bet ir kaip visavertis telefonas. Jame yra dviejų SIM kortelių lizdai, tad šiuo kompiuteriu galite skambinti, rašyti žinutes ir naudotis mobiliuoju 4G internetu. Nepakeičiamas pranašumas keliaujant mieste ar užsienyje.

Beje, šiame planšetiniame kompiuteryje yra GPS imtuvas, tad jis kuo puikiausiai tinka navigacijai. Na, o 8MP priekinė ir galinė kameros leis patogiai dalyvauti vaizdo konferencijose ar užfiksuoti svarbius momentus ar nuskenuoti dokumentus.

Viską užbaigia didelė 6000mAh talpos baterija, kuri leis kompiuteriui be problemų ištverti visą dieną ar net ilgiau, jei žiūrite tik vaizdo įrašus ar naršote internete. Ji įkraunama naudojant populiariąją USB-C jungtį, tad nereikės su savimi vežiotis atskiro laido planšetei.

1 komentarų

Opscure

Gerai čia prirašaliot... Iš lenko, tiesa, bachūro iš Baltarusijos, kuris ten jau gyvena ilgai ir turi biznį, pirkau automobilį, tai priedo dovanų dar ir šitą planšetę davė... Žiūrėsiu - kas kaip... :)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Nothing“ pristatė „Ear“ ir „Ear (a)“ belaidžius ausinukus: atnaujinti ankstesnės kartos modeliai, kurie pasiūlys dar daugiau galimybių

Lukas Snarskis

2024-04-19, 17:55

0 komentarų

Visiškai belaidžių ausinukų bumas prasidėjo prieš keletą metų ir nesustoja šis traukinys iki šiol. Po to kai „Apple“ pristatė „AirPods“, rinkoje prasidėjo perversmas, o per pastaruoju metu ne tik smarkiai išaugo paklausa, tačiau ir pasiūla pasidarė beprotiškai didelė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nothing“ pristatė „Ear“ ir „Ear (a)“ belaidžius ausinukus: atnaujinti ankstesnės kartos modeliai, kurie pasiūlys dar daugiau galimybių

Visiškai belaidžių ausinukų bumas prasidėjo prieš keletą metų ir nesustoja šis traukinys iki šiol. Po to kai „Apple“ pristatė „AirPods“, rinkoje prasidėjo perversmas, o per pastaruoju metu ne tik smarkiai išaugo paklausa, tačiau ir pasiūla pasidarė beprotiškai didelė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Kinijos kompanija „Nothing“ jau kuris laikas anonsavo naujus savo produktus, o neseniai įvyko ir oficialus jų pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės atstovai pademonstravo naujus belaidžius ausinukus. Gamintojas paskelbė apie naujuosius „Ear“ ir „Ear (a)“ modelius.

Skelbiama, jog „Nothing Ear“ modelis kainuos 149 eurus, o „Nothing Ear (a)“ belaidžius ausinukus bus galima įsigyti už 99 eurus. Kaip ir tikėtasi, pirmasis variantas yra aukščiausios klasės produktas, o (a) modelis pasiūlys kiek apkarpytas galimybes už patrauklią kainą.

Verta paminėti ir tai, jog naujieji belaidžiai ausinukai yra aprūpinti ir integracija su „ChatGPT“, kas leis iškviesti dirbtinio intelekto asistentą, atliekant tam skirtą gestą. Akivaizdu, kad „Nothing“ stengiasi neatsilikti nuo šios dienos madų.

„Nothing Ear“ belaidžiai ausinukai

Naujieji „Nothing Ear“ belaidžiai ausinukai turi patobulintus 11 mm dinaminius garsiakalbius su keramine diafragma, užtikrinančius sodresnius ir aiškesnius aukštus dažnius, taip pat dvi papildomas ventiliacijos angas, kurios pagerina oro srautą, kad garsas būtų aiškesnis.

„Nothing“ siūlo LHDC 5.0 ir LDAC kodekų palaikymą didelės bitų spartos srautiniam transliavimui ir patobulintą „Smart ANC“ algoritmą, kuris automatiškai tikrina, ar nėra triukšmo nuotėkio, ir atitinkamai koreguoja triukšmo slopinimo funkcijos nustatymus.

Šie belaidžiai ausinukai suteiks ir daugiau garso kontrolės. „Nothing X“ programėlėje įdiegta išplėstinio ekvalaizerio parinktis, kurioje galite atlikti pakeitimus, kuriais galėsite dalytis su draugais. Sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu užtikrins „Bluetooth 5.3“ technologija.

„Nothing“ šią savo naujieną aprūpino ir naujais pokalbių mikrofonais su „Clear Voice Technology“, kad būtų geriau fiksuojamas balsas ir aiškiau skambinama. Akumuliatoriaus veikimo trukmė - 8,5 valandos be triukšmo slopinimo galimybės, o jeigu ji naudojama – maždaug 5,2 valandos. Dar 40,5 valandos suteiks įkrovimo dėklas.

Belaidžiai ausinukai pirkėjams bus prieinami juodos ir baltos spalvų, o jų prekyba prasidės jau balandžio 22 dieną.

„Nothing Ear (a)“ belaidžiai ausinukai

Antrasis pristatytas modelis – kiek paprastesni „Nothing Ear (a)“ belaidžiai ausinukai. Šis variantas turės nemažai savybių kaip ir „Ear“ variantas. Čia rasime 11 mm dinaminius garsiakalbius, ANC ir LDAC palaikymą.

„Ear (a)“ taip pat pasižymi šiek tiek patobulintu dizainu su stačiakampio formos korpusu. Pirkėjai galės rinktis ne tik juodą ar baltą variantą, bet ir ryškios geltonos spalvos modelį.

Likusios specifikacijos atitinka brangesnių „Nothing Ear“ modelių specifikacijas, išskyrus pritaikytus ekvalaizerius ir prabangesnę keraminę diafragmą. Akumuliatoriaus veikimo trukmė - 9,5 valandos be triukšmo slopinimo galimybės, o jeigu ji naudojama – maždaug 5,5 valandos. Dar 42,5 valandos suteiks įkrovimo dėklas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas