Ieškote nešiojamo kompiuterio ar planšetės? Siūlome 2 dėmesio vertus pasiūlymus

Ignas Petrikonis

2019-09-29, 01:00 (atnaujinta 2023-03-06, 22:31)

0 komentarų
Ieškote nešiojamo kompiuterio ar planšetės? Siūlome 2 dėmesio vertus pasiūlymus

Nors daugelis mūsų išmaniųjų telefonų praktiškai nepaleidžia iš rankų, neretai susiduriame su situacijomis, kai tiesiog neišsiverčiame be didesnį ekraną turinčio prietaiso. Nesvarbu, ar tai tebūtų noras patogiau pažiūrėti mėgstamo serialo seriją, ar būtinybė paruošti svarbų tekstinį dokumentą ar prezentaciją - didelis ekranas yra neabejotinas privalumas. Taigi, savaitgalio pabaigos proga siūlome pasinaudoti 2 puikiais puikiais pasiūlymais.

Šiuo metu elegantišką ir galingą nešiojamą kompiuterį „BMAX Y13” paspaudę šią nuorodą įsigysite vos už 339,85 euro (siuntimas, garantuojantis pristatymą be jokių papildomų mokesčių įskaičiuotas). Pardavėjas taip pat siūlo dalyvauti konkurse, kuriame 2 pirmuosius vienetus tą dieną parduos už 273,30 euro (akcija galioja iki rugsėjo 30 dienos 19h) - konkurso nuoroda čia.

Antrasis pasiūlymas turėtų patikti Android planšečių fanams. Prabangus „Teclast T30” planšetinis kompiuteris, su specialiu kuponu (paspauskite po prekės kaina ir pasirinkite jį prieš mokėjimą) dabar parduodamas vos už 183,12 euro (kad prekė ateitų be mokesčių, reikės atseikėti paildomus 6 eurus už „Priority Line” siuntimą).

Daugiau infomacijos apie „BMAX Y13”

Jeigu nieko negirdėjote apie „BMAX”, vargu ar galime jus dėl to kaltinti. Tai ganėtinai nedidelė Šendžene įsikūrusi kompanija, gaminanti nešiojamus kompiuterius ir planšetes. Vis dėlto šių elektronikos prietaisų kokybė tokia gera, kad jais prekiauja ne tik Kinijos elektroninės parduotuvės, bet ir internetinės prekybos gigantas „Amazon”.

„BMAX Y13” šiuo metu yra naujausias gamintojo produktas, pristatytas vos prieš kelias savaites. Tai kartu ir brangiausias kompanijos gaminys, todėl galima tikėtis išties puikios kokybės. Tai rodo jau ir pats „BMX Y13” dizainas - vientisas tvirto aliuminio korpusas, kompaktiškas dydis ir vos 1,25 kg svoris. Tai lemia, kad šį nešiojamą kompiuterį su savimi galėsite pasiimti visur - į hipsterišką kavinę, lėktuvą, darbą ar tiesiog palikti ant rašomojo stalo kaip tam tikrą interjero detalę.

Tiesa, kitaip nei tokie patys kompaktiški „Apple” kompiuteriai, „BMAX Y13” turi kur kas daugiau jungčių: „MicroSD”, 2 USB-C, ausinių bei įkrovimo.

Prabangos pojūtis tęsiasi ir atvėrus 13,3 colio įstrižainės ekraną. Jį galima vartyti net 360 laipsnių kampu, todėl kai kuriais atvejais kompiuteris galės virsti planšete, kas ganėtinai patogu žiūrint filmus ar naršant internete. Taip pat pagirti galima ir pačią matricos kokybę. Ploni rėmeliai ir IPS technologijos FullHD rezoliucijos, 10 lietimų vienu metu palaikantis ekranas tikrai nėra tai, ką tikėtumės sutikti tiek nedaug kainuojančiame laptope. Vos nepamiršau - mėgstantiems dirbti kompiuteriu iki išnaktų patiks LED klaviatūros apšvietimas.

Paprastai įvairūs Kinijos gamintojai gerus ekranus ir metalinius korpusus pigesniuose kompiuteriuose įmontuoja taupydami parametrų skiltyje, tačiau tai ne tas atvejis. „BMAX Y13” gali pasigirti galingu 8 kartos 14nm technologijos „Intel Gemini Lake” procesoriumi ir integruota „Intel UHD 600” grafikos plokšte. Taip, galbūt sudėtingesnių žaidimų pažaisti nepavyks, tačiau tai garantuoja net 8 valandas aktyvaus naudojimosi vienu baterijos įkrovimu. Beje, įrenginys palaiko greitąjį įkrovimą.

Kitos specifikacijos irgi neprastos. Itin greita 256GB SSD vidinė atmintinė leis kompiuteriui įsijungti vos per 8 sekundes, o naujoviškas Wi-Fi modulis, palaikantis 2,4Ghz bei 5Ghz dažnio juostas, užtikrins spartų ir stabilų interneto ryšį. Kad viskas veiktų sklandžiai ir nestrigtų, „BMAX” įmontavo 8GB operatyviosios atminties. Jau iš dėžutės „BMX Y13” atkeliauja su legaliai įdiegta „Windows 10” operacine sistema.

Apibendrinant „BMAX Y13” už 340, o juo labiau už 273 eurus yra tikras saldainiukas. Prabangus dizainas, kokybiškas ekranas ir galingi parametrai visa galva lenkia tuos kompiuterius, kuriuos už panašią kaiąn galite įsigyti Lietuvoje.

Kaip jau minėjome, „BMAX Y13” paspaudę šią nuorodą įsigysite vos už 339,85 euro (siuntimas, garantuojantis pristatymą be jokių papildomų mokesčių įskaičiuotas). Pardavėjas taip pat siūlo dalyvauti konkurse, kuriame 2 pirmuosius vienetus tą dieną parduos už 273,30 euro (akcija galioja iki rugsėjo 30 dienos 19h) - konkurso nuoroda čia.

Daugiau infomacijos apie „Teclast T30”

„Teclast” pavadinimą mūsų kraštuose išgirsti taip pat ganėtinai reta proga, tačiau gamintojas elektronikos versle nėra naujokas - šiemet jam sukanka 20 metų. Labai gerbtina ir tai, jog kompanija šiuo metu nesimėto po skirtingas gaminių kategorijas ir susikoncentravo į planšečių ir kompiuterių gamybą. Kad „Teclast” nėra tik niekam nežinomi garažiniai, liudija partnerystė su tokiais garsiais prekių ženklais kaip „Intel” ir „Microsoft”.

„Teclast T30”, kaip ir aukščiau aprašytas „BMAX Y13”, yra vos mėnesio senumo produktas ir yra vienas iš nedaugelio plašetinių kompiuterių, besitaikančių į aukšesnį kainos segmentą. Tai liudija solidus metalinis korpusas, kurio storis siekia vos 8,5mm, o svoris - 560g. Kitaip tariant, „Teclast T30” praktiškai panyks jūsų krepšyje ir jį su savimi galėsite pasiimti praktiškai bet kur. Papildomai siūloma įsigyti magnetinis dėklas su fizine klaviatūra, kas dar labiau praplečia naudojimo galimybes.

Nudžiuginti turėtų jungčių gausa. „Teclast T30” gali pasigirti ne tik moderniąja USB-C bei ausinių jungtimis, bet ir galimybe išplėsti atmintį „MicroSD” kortele bei įstatyti SIM kortelę 4G internetui. Beje, kitaip nei su „iPad”, šiuo planšetiniu kompiuteriu galėsite skambinti ir rašyti SMS žinutes.

Žinoma, tabletui itin svarbu geras ekranas ir šioje srityje „Teclast T30” tikrai nenuvilia. Didelė 10,1 colio įstrižainės matricą ne tik leis patogiai atlikti visas užduotis, bet ir garantuos žūrėjimo malonumą. Šviesus IPS technologijos FullHD raiškos ekranas savo kokybe prilygs daugeliui išmaniųjų telefonų ir dėka apsaugos nuo keksmingų mėlynos šviesos spindulių nekenks jūsų akims.

Parametrai tikrai nėra silpnoji „Teclast T30” pusė. Viduje įmontuotas 8 branduolių „MTK Helio P70” procesorius savo galingumo daugmaž prilygsta konkurentams iš „Snapdragon” pusės ir leis žaisti tokius žaidimus kaip „PUBG”. Jam talkina 4GB RAM ir 64GB vidinės atminties, kurią, kaip minėjome, galima išplėsti atminties kortele.

Taupi Android 9 operacinė sistema ir didelė 8000mAh baterija leis pasiekti įspūdingų rezultatų. Pavyzdžiui, 11 valandų nepertraukiamai žiūrėti vaizdo įrašus.

Gamintojas mini ir 2 planšetės kameras. Gale įtaisytas 8MP sensorius greičiausiai neprilygs moderniam išmaniajam telefonui, tačiau leis užfiksuoti vieną kitą kadrą, kai nieko kito nėra po ranka. Galinė kamera šiek tiek mažesnės raiškos - 5MP, tačiau to visiškai pakanka vaizdo pokalbiams. „Teclast T30” turi ir labai įdomią funkciją - dėka artumo jutiklio, planšetinis kompiuteris gali nustatyti, jei jūs, o ypač jūsų vaikai, laiko planšetę per arti akių ir apie tai įspėti.

Ganėtinai svarbus aspektas yra gausybės ryšių palaikymas. Be minėtojo 4G, rasime Bluetooth 4.2, naujovišką Wi-Fi ac standartą bei stiprų GPS, kas labai pasitarnaus, jei kelionėje ruošiatės naudoti navigaciją.

Įvertinus nedidelę kainą, puikius parametrus, kokybišką ekraną ir 4G palaikymą, „Teclast T30” galime vadinti idealiu pasirinkimu, ieškantiems funkcionalaus Android planšetinio kompiuterio.

Pasikartosime, jog prabangus „Teclast T30” planšetinis kompiuteris, su specialiu kuponu (paspauskite po prekės kaina ir pasirinkite jį prieš mokėjimą) dabar parduodamas vos už 183,12 euro (kad prekė ateitų be mokesčių, reikės atseikėti paildomus 6 eurus už „Priority Line” siuntimą).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas