Pigiau būti jau nebegali: „Lenovo“ planšetė dabar parduodama už neįtikėtiną kainą, sutaupysite kone dukart didesnį sumą

Pigiau būti jau nebegali: „Lenovo“ planšetė dabar parduodama už neįtikėtiną kainą, sutaupysite kone dukart didesnį sumą

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams. Būtent dėl šios priežasties šiandien norėtumėme jums rekomenduoti produktą, kuris dabar parduodamas už ypatingą kainą.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje galite įsigyti „Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ planšetinį kompiuterį, kuris parduodamas vos už 286,39 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog į kainą jau yra įskaičiuoti visi mokesčiai bei siuntimas, o analogiškas produktas Lietuvoje kainuoja kone 400 eurų daugiau. Norėdami įsigyti šį „Lenovo“ šedevrą – spauskite čia.

Pažvelkime į pagrindinius „Xiaoxin Pad Pro“ modelio privalumus. Visų pirma, ši planšetė aprūpinta 11,5 colių įstrižainės OLED ekranu su 2.K raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas HDR 10 palaikymu, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gama.

Ši „Lenovo“ planšetė aprūpinta ir metaliniu korpusu, o jos storis siekia vos 5,8 mm. Akivaizdu, kad įrenginys yra itin lengvas ir patogus, tačiau tai dar ne viskas. „Xiaoxin Pad Pro“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 730G“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ veikimą palaiko 8600 mAh talpos baterija su „Quick Charge 3.0“ palaikymu. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks net 15 valandų, jeigu žiūrėsite filmus arba 48 valandoms muzikos klausymosi. Negana to, planšetė turi net keturias kameras.

Priekinėje planšetinio kompiuterio dalyje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro du 8 MP raiškos vaizdo jutikliai, o nugarėlėje – dar dvi kameros, kurios turi 13 MP ir 5 MP raiškos vaizdo jutiklius. Verta paminėti ir tai, jog „Lenovo“ į šį įrenginį integravo 4 šoninius garsiakalbius, o taip pat ir aprūpino šį produktą „Dolby Atmos“ palaikymu. Ko geriau galima prašyti už tokią sumą?

Kaip jau minėjome, šį „Lenovo“ planšetinį kompiuterį galima įsigyti už 286,39 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog į kainą jau yra įskaičiuoti visi mokesčiai bei siuntimas, o analogiškas produktas Lietuvoje kainuoja kone 400 eurų daugiau. Norėdami įsigyti šį „Lenovo“ šedevrą – spauskite čia.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas