Aiškėja kiek kainuos naujosios „Samsung“ planšetės: už galingiausią modelį teks gerokai patuštinti pinigines

Lukas Snarskis

2022-02-02, 11:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų
Aiškėja kiek kainuos naujosios „Samsung“ planšetės: už galingiausią modelį teks gerokai patuštinti pinigines

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi „Galaxy Unpacked“ renginiui, kuris įvyks vasario 9 dieną. Niekam ne paslaptis, kad pristatymo metu išvysime ne tik naujuosius „Galaxy S22“ serijos išmaniuosius telefonus, bet ir „Galaxy Tab S8“ serijos planšetes.

Iki pristatymo likus savaitei jau yra žinoma didžioji dalis ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir planuojamų pristatyti planšečių, specifikacijų. Negana to, vakar, antradienį, naujosios „Samsung Galaxy Tab S8“ planšetės pasirodė ir kai kuriose elektroninėse parduotuvėse. Kai kurie Prancūzijos pardavėjai jau dabar leidžia atlikti išankstinius užsakymus, o tai leidžia mums pažvelgti ir į įrenginių kainas.

Kaip jau žinome, šiemet planšečių seriją sudarys net trys modeliai – tai „Galaxy Tab S8“, „Galaxy Tab S8+“, o taip pat ir „Ultra“ modelis. Pastarasis variantas bus brangiausias, o jo kaina sieks 1699 eurus už 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties variantą. Pranešama, kad „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“ pasižymės 14,6 colių įstrižainės ekranu, o šio modelio veikimą palaikys 11200 mAh talpos baterija.

„Samsung Galaxy Tab S8+“ turėtų kainuoti 999 eurus, o už šią sumą mes gausime 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties modelį. „Samsung Galaxy Tab S8 Plus“ išsiskirs 12,4 colių įstrižainės ekranu bei veiks su tuo pačiu „Qualcomm“ procesoriumi, taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio modelio veikimą palaikys 10090 mAh talpos akumuliatorius.

Pigiausias „Samsung Galaxy Tab S8“ modelis turėtų kainuoti 970 eurų. Šis variantas turės 11 colių įstrižainės ekraną bei veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, kaip ir visos kitos šios serijos planšetės. Įrenginio veikimą palaikys 8000 mAh talpos baterija.

Vertėtų nepamiršti, kad prancūzų pateikiamos kainos dar nėra oficialiai patvirtintos ir jos gali skirtis nuo tų, kurias kaip rekomendacijas pateiks gamintojas. Kaip jau minėjome, visų šių „Samsung“ gėrybių pristatymas įvyks jau vasario 9 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas