Aprūpinkite savo mažuosius technologijomis: vaikams skirtą planšetę dabar galima įsigyti už mažiau nei 70 eurų

Aprūpinkite savo mažuosius technologijomis: vaikams skirtą planšetę dabar galima įsigyti už mažiau nei 70 eurų

Norime to ar ne, tačiau šiandien planšetiniai kompiuteriai vaikams tampa vienu labiausiai trokštamų daiktų. Planšetė gali tapti išties smagiu ir lavinančiu įrankiu, tačiau ne visos jos galėtų būti patikėtos mūsų mažiesiems, kurie dar tik mokosi naudotis tokiais dalykais. Būtent todėl, šiandien turime specialų pasiūlymą, kuris pradžiugins jūsų atžalas.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galite įsigyti „Q8 7 inch“ planšetinį kompiuterį, kuris skirtas vaikams, o jo kaina siekia vos 65,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat, norėtumėme atkreipti dėmesį, jog pasiūlymo laikas yra ribotas, o ir pačių įrenginių nėra tiek ir daug. Rekomenduojame nedelsti, o norėdami įsigyti dabar – spauskite čia.

Kaip galite matyti iš šio įrenginio nuotraukų, „Q8 7 inch“ pasižymi išskirtiniu dizainu, kuris specialiai pritaikytas mažiesiems. Nesunku pastebėti ir specialią rankenėlę, viršutinėje planšetės dalyje, o ir spalvinės opcijos patiks daugeliui – galite rinktis tarp mėlyno arba raudono modelio.

Planšetinis kompiuteris aprūpintas 7 colių įstrižainės ekranu su 1024x600 raiška, o čia rasime ir dvi kameras – viena priekinėje dalyje, kita nugarėlėje. Šio įrenginio veikimą palaiko „MediaTek MTK6582“ procesorius su 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties. „Q8 7 inch“ planšetę energija aprūpina 2500 mAh talpos baterija. Verta paminėti ir tai, jog prietaisas turi ausinių lizdą, o taip pat palaiko ir atminties korteles.

Šis pirkinys jus pasieks ir su jau įdiegtomis, nemokamomis, programėlėmis, kurios skirtas mokytis bei žaisti. Tai suteiks galimybę jūsų atžaloms labai įtraukiančiu būdu išmokti naujų dalykų. Verta paminėti ir tai, jog planšetė pasižymi itin apsaugotu korpusu. Tai turėtų apsaugoti įrenginį nuo sudužimų, jeigu netyčia ji nukristų ant žemės. Nugarėlėje yra ir atlenkiama dalis, kurią galima naudoti kaip specialų stovelį.

Kaip jau minėjome, šio įrenginio kaina siekia vos 65,99 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat, norėtumėme atkreipti dėmesį, jog pasiūlymo laikas yra ribotas, o ir pačių įrenginių nėra tiek ir daug. Rekomenduojame nedelsti, o norėdami įsigyti dabar – spauskite čia.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas