Artėja „Galaxy Tab S9“ serijos planšečių pristatymas: paaiškėjo, pirmosios specifikacijos ir išskirtinė „Ultra“ modelio savybė

Lukas Snarskis

2023-04-06, 07:16

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ šiemet jau pristatė galingiausius savo išmaniuosius telefonus, o artimiausiu metu turėtų debiutuoti ir daugiau aukščiausios klasės įrenginių. Tarp jų – ir naujos „Galaxy Tab S9“ serijos planšetės.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja „Galaxy Tab S9“ serijos planšečių pristatymas: paaiškėjo, pirmosios specifikacijos ir išskirtinė „Ultra“ modelio savybė

Internete pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Samsung Galaxy Tab S9“ serijos planšetes, kurių debiutas turėtų įvykti dar šį mėnesį. Ir nors oficiali pristatymo data nėra žinoma, tačiau internete jau pasirodė pirmosios „Galaxy Tab S9 Ultra“, o taip pat ir „Galaxy Tab S9+“ modelių specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy Tab S9 Ultra“ turėtų būti identiško dydžio kaip ir praėjusių metų modelis. Tai reiškia, kad matmenys sieks 326,4 x 208,6 x 5,5 mm. Tiesa, naujasis modelis bus kiek sunkesnis – svers maždaug 737 gramus. Ši planšetė turėtų būti aprūpinta 14,6 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Neoficialiais duomenimis, naujoji „Galaxy Tab S9 Ultra“ planšetės versija turės tokios pačios talpos bateriją kaip ir pernai metų modelis – čia bus naudojama 11 200 mAh talpos akumuliatorius su 45W greituoju įkrovimu. Naujasis variantas pasiūlys „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių bei iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Ši „Samsung“ naujiena taip pat turės IP68 sertifikatą bei taps pirmąja bendroves planšete, aprūpinta tokia savybe, neskaitant „Tab Active“ modelių.

Neseniai pasirodė ir „Galaxy Tab S9+“ modelio nuotraukos, o taip pat paaiškėjo ir keletas šio varianto savybių. Skelbiama, kad ši „Samsung“ planšetė pasiūlys 12,4 colių įstrižainės ekraną bei turės keturis garsiakalbius, o nugarėlėje bus įmontuotos dvi kameros. Žinoma, čia rasime ir S-Pen palaikymą.

Kaip ir „Ultra“ variantas, taip ir šis turėtų veikti su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o taip pat pasiūlys ir 45W greitąjį įkrovimą. Deja, tačiau baterijos talpa bei kitos specifikacijos kol kas nėra žinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas