„Honor“ ir toliau nestabdo: jau anonsuojama ir nauja planšetė

„Honor“ ir toliau nestabdo: jau anonsuojama ir nauja planšetė

Pastaruoju metu itin intensyviai išmaniųjų telefonų rinkoje besidarbuojanti Kinijos kompanija „Honor“ ruošia dar vieną naujieną. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, bendrovė jau pristatė ne vieną naują įrenginį, o visai netrukus turėtų pademonstruoti ir naują planšetę.

Prieš kelias diena, „Honor” oficialiai paskelbė pirmąjį „Honor Tab V7 Pro” planšetinio kompiuterio vaizdo įrašą. Tai pirmas kartas, kai šis prietaisas pasirodė internete. Vaizdo įraše atskleidžiama keletas informacijos apie „Honor Tab V7 Pro”. Iš vaizdo įrašo matome, kad šis planšetinis kompiuteris turi mėlyną paprastos odos galinį skydelį, taip pat stačiakampį rėmelio dizainą. Taip pat atrodo, kad šis prietaisas turi ovalų objektyvo modulį. Iš bendros šio prietaiso išvaizdos atrodo, kad tai bus aukščiausios klasės planšetinis kompiuteris.

Remiantis ankstesniais @DCS pranešimais, „Honor Tab V7 Pro” planšetėje bus naudojamas „MediaTek Dimensity 1300T” procesorius. Tačiau oficialios informacijos apie šį naująjį mikroschemų rinkinį kol kas nėra. Palyginimui, dabartinis „MediaTek” flagmano procesorius yra „Dimensity 1200”. Šiame luste naudojamas TSMC 6 nm technologinis procesas ir 3,0 GHz „A78 super large core”, 3 2,6 GHz „A78 large core” ir 4 2,0 GHz „A55 energy efficiency” branduoliai. Iš kol kas turimų palyginimų matyti, kad šio lusto našumas prilygsta „Qualcomm Snapdragon 870”.

Šiuo metu dėl koronaviruso pandemijos sparčiai augant planšetinių kompiuterių rinkai, nenuostabu, kad vis daugiau gamintojų išleidžia būtent tokio tipo prietaisus. Planšetės yra puikūs įrenginiai (palyginti su išmaniaisiais telefonais) mokymuisi ar darbui namuose.

Tokie gamintojai kaip „Apple”, „Samsung” ir „Huawei” planšetinių kompiuterių rinkoje veikia gana nuosekliai. Tačiau „Apple” yra akivaizdi pasaulinė planšetinių kompiuterių rinkos lyderė. Tokie gamintojai kaip „Realme” ir „Xiaomi” taip pat planuoja išleisti naujų planšetinių kompiuterių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas