„Honor“ pristatė naują planšetę: itin talpi baterija, puikus ekranas ir viliojanti kaina

Lukas Snarskis

2021-08-14, 12:05 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ pristatė naują planšetę: itin talpi baterija, puikus ekranas ir viliojanti kaina

Kinijos kompanija „Honor“ prieš keletą dienų pristatė „Magic3“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie tapo pirmaisiais bendrovės flagmanais po atsiskyrimo nuo „Huawei“. Tačiau tai nebuvo vienintelė šios savaitės naujiena. Kompanijos vadovai pademonstravo ir naują planšetę, kuri bus žinoma kaip „Honor Pad V7 Pro“.

Su „Android“ operacine sistema veikianti planšetė pasižymės 11 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis „Pad V7 Pro“ modelis taip pat veiks su „MediaTek Kompanio 1300T“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

„Honor“ planšetės nugarėlėje taip pat rasime dvigubą kamerą, kurią sudarys 13 MP pagrindinis sensorius bei 2 MP gylio jutiklis. Priekinėje „Pad V7 Pro“ dalyje – kamera, kuri gebės filmuoti 1080p vaizdą. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys turės keturis garsiakalbius, kurie aprūpinti „DTS:X Ultra“ palaikymu.

Kaip jau minėjome, ši planšetė veiks su „Android“ operacine sistema bei „MagicUI 5.0“ vartotojo sąsaja. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, Kinijos gamintojas atgavo galimybę naudoti „Google“ paslaugų paketą, todėl naujoji planšetė leis Jums mėgautis visomis Jūsų pamėgtomis programėlėmis. „Honor Pad V7 Pro“ veikimą palaikys 7250 mAh talpos baterija su 22,5W greituoju įkrovimu.

Pirkėjai, naująją planšetę, galės įsigyti sidabrinės, mėlynos bei auksinės spalvos. Pranešama, kad modelis su 5G palaikymu kainuos maždaug 485 eurus, o variantas be SIM kortelės – 340 eurų. Kinijoje „Pad V7 Pro“ bus galima įsigyti nuo rugpjūčio 19 dienos, o informacijos apie šio produkto pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas