Į Europą atkeliauja dar viena „Xiaomi“ naujiena: „Mi Pad 5“ planšetė jau netrukus nuguls parduotuvių lentynose

Lukas Snarskis

2021-09-16, 08:30

0 komentarų
Į Europą atkeliauja dar viena „Xiaomi“ naujiena: „Mi Pad 5“ planšetė jau netrukus nuguls parduotuvių lentynose

Kinijos milžinė „Xiaomi“ dar visai neseniai pristatė naująjį „Mi Mix 4“ flagmaną, o kartu su šiuo telefonu buvo pademonstruota ir „Mi Pad 5“ planšečių serija. Po keletos metų sugrįžusios „Xiaomi“ planšetės jau kuris laikas prieinamos Kinijos rinkoje, o vakar jos buvo pademonstruotos ir Europai.

Vakar, trečiadienį, vykusios spaudos konferencijos metu, „Xiaomi“ atstovai pristatė ne tik „11T“ serijos išmaniuosius telefonus, apie kuriuos galite skaityti čia, bet ir patvirtino apie „Xiaomi Mi Pad 5“ planšetinio kompiuterio pasirodymą Europoje. Deja, mūsų regione neišvysime „Pro“ modelio.

Europoje „Xiaomi Mi Pad 5“ bus siūloma dviejų variantų – už 349 eurus bus galima įsigyti modelį su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o norintiems dvigubai didesnės vidinės talpyklos teks paploti 399 eurus. Tiesa, mūsų rinkai skirtas variantas atkeliaus tik su 22,5W įkrovikliu, nors planšetė palaiko 33W greitąjį įkrovimą.

Primename, kad „Xiaomi Mi Pad 5“ planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės ekranu su 2560x1600 raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Xiaomi“ šią naujienas taip pat aprūpino HDR10, „TrueTone“, bei „Dolby Vision“ palaikymu. Skelbiama, jog planšetinis kompiuteris taip pat gavo ir „TUV Rheinland“ sertifikatus, kas rodo itin žemą mėlynos šviesos lygį.

Standartinis „Xiaomi Mi Pad 5“ modelis, kuris ir bus prieinamas Europoje, veiks su „Qualcomm Snapdragon 860“ procesoriumi. Ši naujiena taip pat turės vieną kamerą priekinėje dalyje, kuri pasižymės 8 MP raiškos vaizdo jutikliu, o nugarėlėje esanti kamera pasižymės 13 MP kamera. Skelbiama, jog „Mi Pad 5“ gebės filmuoti 4K raiškos vaizdo įrašus.

Pranešama, kad „Mi Pad 5“ taip pat turės 8720 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Pilnas šios planšetės įkrovimas truks 91 minutę. Deja, tačiau mūsų rinkai skirtas modelis, kaip jau minėjome, atkeliaus tik su 22,5W įkrovikliu, todėl norint pilnai išnaudoti šias galimybes – teks papildomai įsigyti atitinkamą kroviklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas