Kinai reaguoja į besikeičiančias rinkos tendencijas: pristatyta didžiuliu ekranu ir talpia baterija aprūpinta planšetė

Lukas Snarskis

2021-12-05, 15:00

0 komentarų
Kinai reaguoja į besikeičiančias rinkos tendencijas: pristatyta didžiuliu ekranu ir talpia baterija aprūpinta planšetė

Kinijos kompanija „Blackview“, kuri daugeliui turėtų būti gerai žinoma dėl jų kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, pristato naują įrenginį. Reaguodama į besikeičiančius vartotojų įpročius, ši įmonė pademonstravo naują planšetinį kompiuterį.

Naujoji „Blackview Tab 11” pasižymi 10,36 colių įstrižainės ekranu su 2K raiška, o pati planšetė išsiskiria paprastu ir minimalistiniu dizainu. Ši Kinijos bendrovės naujiena taip pat aprūpinta aliuminio lydinio korpusu su matiniu užbaigimu, o tai, neabejotinai, sukurs stilingo ir prabangaus įrenginio įvaizdį. Verta pastebėti ir tai, jog planšetės storis siekia vos 8,1 mm.

Pranešama, kad ši planšetė veiks su „Unisoc T618“ procesoriumi, kuris yra vienas galingiausių tarp šios bendrovės produktų. „Blackview Tab 11“ taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele. Šiame įrenginyje taip pat įdiegta „Doke OS_P 2.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 11“ operacinės sistemos versiją.

Naujoji „Blackview“ planšetė taip pat turi ir nemažai išskirtinių režimų, kurių puošmena – žaidimų režimas. Kalbant apie šio įrenginio kameras, priekinėje dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą, o nugarėlėje – 13 MP kamerą, kuri naudoja „Sony IMX 258“ sensorių.

Verta paminėti ir tai, jog planšetė turės 6580 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti pakankamai ilgam naudojimui. „Blackview“ atstovų teigimu, tokia talpa leis klausytis muzikos maždaug 30 valandų, o filmų sesijos galės trukti iki 5,5 valandų. „Tab 11“ taip pat turi ir SIM kortelių palaikymą, stereo garsiakalbius, o pigiausias modelis kainuos nuo maždaug 302 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas