„Motorola“ pristatė „Moto Tab G20“ planšetę: kompaktiškas dydis, specialus režimas vaikams ir žema kaina

Lukas Snarskis

2021-10-02, 09:20 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
„Motorola“ pristatė „Moto Tab G20“ planšetę: kompaktiškas dydis, specialus režimas vaikams ir žema kaina

Planšetinių kompiuterių populiarumas per pastaruosius metus smarkiai išaugo, o tai puikiai iliustruoja ir gerokai gausėjantis pasirinkimas rinkoje. Šiemet savo produktus pristatė dauguma didžiųjų gamintojų, o dar vieną naują modelį pademonstravo ir „Motorola“.

Kaip ir buvo tikėtasi, penktadienį, „Motorola“ pademonstravo naująją „Moto Tab G20“ planšetę, kuri bus parduodamas už maždaug 130 eurų. Bent jau kol kas, šis įrenginys bus prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau reikėtų neatmesti varianto, jog netrukus gamintojas jį pasiūlys ir pasaulinėje rinkoje.

Naujoji „Moto Tab G20“ pasižymi 8 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška. Kaip galima matyti iš įrenginio nuotraukų, tiek apatinėje, tiek ir viršutinėje dalyje rasime ganėtinai didelį juodą rėmelį. Skelbiama, jog ši planšetė turės iš aliuminio lydinio pagamintą nugarėlę, o tokiomis pat savybėmis pasižymės ir jos rėmelis.

„Motorola“ į savo naująjį produktą įmontavo „MediaTek Helio P22T“ procesorių, o taip pat ir 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Planšetinis kompiuteris pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija, o pirkėjai taip pat galės išbandyti ir specialų „Kids Space“ režimą, kuris skirtas tiems, kurie namuose turi vaikų.

„Moto Tab G20“ nugarėlėje, kaip ir priekinėje dalyje, turi vieną kamerą, kuri aprūpinta 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Virš ekrano rasime 2 MP objektyvą. Verta paminėti ir tai, jog „Motorola“ šią naujieną aprūpino „Dolby Atmos“ palaikymu, o garsiakalbis įmontuotas apatinėje planšetės briaunoje. Planšetė veiks su 5100 mAh talpos baterija, kuri bus įkraunama 10W sparta.

Kaip jau minėjome, „Motorola“ šią naujieną pasiūlys įsigyti už maždaug 130 eurų, o pirkėjai turės tik vieną spalvinį pasirinkimą – planšetė išsiskirs pilkos spalvos korpusu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas