Naujųjų „Samsung“ planšečių belaukiant: aiškėja pagrindinės specifikacijos ir planai atsisakyti „Exynos“ procesorių

Naujųjų „Samsung“ planšečių belaukiant: aiškėja pagrindinės specifikacijos ir planai atsisakyti „Exynos“ procesorių

Dar gegužės mėnesį buvo pasirodžiusi informacija apie pagrindines „Samsung“ kuriamų „Galaxy Tab S8“ serijos planšečių specifikacijas. Visgi, tuo metu nebuvo atskleista, kuris procesorius bus pasirinktas naujajai įrenginių serijai. Naujai pasklidę gandai atskleidžia, kad artimiausiuose „Tab S“ serijos planšetiniuose kompiuteriuose bus pats galingiausias „Snapdragon“ lustų rinkinys.

Remiantis gerai žinomu šaltiniu „Ice Universe“, „Tab S8“ trijulė bus aprūpinta „Qualcomm Snapdragon 898“ mobiliąja platforma, apie kurią oficialiai dar nėra paskelbta. Tačiau reiktų kiek sunerimti, kadangi „Tab S8“ serija šiais metais gali ir nepasirodyti. Pasak šaltinio, taip pat labai didelė tikimybė, kad „Tab S8“ serijoje įrenginiuose bus visiškai „Exynos 2200“ lustų rinkinio.

Naujausioje ataskaitoje teigiama, kad „Galaxy Tab S8+“ bus įmontuota 10 090 mAh talpos baterija, o „Tab S8 Ultra“ – kiek didesnė 11 500 mAh talpos baterija. Spėjama, kad pats paprasčiausias „Tab 8“ modelis gali būti komplektuojamas su 8000 mAh talpos baterija. Šaltiniai atskleidžia ir tai, kad naujieji „Tab S8“ serijos įrenginiai palaikys 45W greitąjį įkrovimą.

Gegužę pasirodžiusi informacija atskleidė, kad „Galaxy Tab S8 Ultra“ turės 14,6 colių įstrižainės OLED 120 Hz ekraną, 8 megapikselių ir 5 megapikselių raiškos dvigubą priekinę kamerą, iki 12 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Tuo tarpu „Tab S8+“ bus aprūpinta 12,4 colio įstrižainės OLED 120 Hz ekranais, 8 megapikselių priekine kamera, 8 GB RAM ir iki 256 GB vidinės atminties.

Įprastas „Samsung Galaxy Tab S8“ turės 11 colių įstrižainės 120 Hz TFT ekraną, 8 megapikselių raiškos priekinę kamerą, 8 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties. Tikimasi, kad trys planšetiniai kompiuteriai pasižymės bendromis funkcijomis, tokiomis kaip 13 megapikselių + 5 megapikselių dviejų kamerų sistema su blykste, keturiais garsiakalbiais ir „Bluetooth“ ryšį palaikančiu „S Pen“ priedu. Spėjama, kad „Tab S8“ serija pasirodys 2022 metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas