Neįtikėtina kokybė už itin žemą kainą: pristatyta pirmoji „Doogee“ planšetė, kuri pasiūlys puikias specifikacijas už visiems prieinamą kainą

Kai jau atrodė, kad planšetiniai kompiuteriai praranda savo populiarumą – viską pakeitė prieš keletą metų prasidėjusi pandemija. Tai užsuko ratą, kuris nesustoja iki šiol – planšečių populiarumas išaugo, o vis daugiau gamintojų pristato naujausius savo produktus.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Neįtikėtina kokybė už itin žemą kainą: pristatyta pirmoji „Doogee“ planšetė, kuri pasiūlys puikias specifikacijas už visiems prieinamą kainą

Kinijos kompanija „Doogee“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, tačiau šįsyk nusprendė išbandyti savo jėgas ir kitoje rinkoje. Bendrovė pristatė pirmąją savo planšetę – „Doogee T10“, kuri pasiūlys viską, ko jums gali reikėti. Daugiau informacijos apie šį produktą rasite oficialiame gamintojo puslapyje arba skaitydami toliau.

Visų pirma, naujoji planšetė yra itin plona, o jos korpuso storis siekia vos 7,5 mm. „Doogee T10“ korpusas pagamintas iš itin patvaraus aliuminio lydinio, kas garantuoja ne tik įrenginio patvarumą, tačiau ir lengvumą. Planšetinis kompiuteris aprūpintas 10,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas gavo „TÜV Rheinland“, kas sufleruoja ir apie jo kokybę bei itin mažą poveikį jūsų akims.

Pristatydami savo pirmąją planšetę, „Doogee“ vadovai pasirūpino visomis būtiniausiomis savybėmis, kurios turėtų palikti itin teigiamą įspūdį pirkėjams. „T10“ modelis suteiks galimybę mėgautis aukščiausios kokybės vaizdu, naudojant tokias aplikacijas kaip „Netflix“, „Hulu“ ir daugelį kitų. Puikų vaizdą ekrane papildys ir puikus įrenginio dizainas, o pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų spalvų – pilkos, mėlynos ir sidabrinės.

Pranešama, kad naujoji „Doogee T10“ planšetė veikia su „Unisoc T606“ aštuonių branduolių procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM), o virtualiai dar yra pridedami 7 GB, kas iš viso suteiks net 15 GB laikinosios atminties. Planšetė taip pat turi 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti iki 1 TB, pasitelkiant atminties kortelę. Šio įrenginio veikimą palaiko 8300 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Verta paminėti ir tai, jog „Doogee T10“ palaiko padalinto ekrano režimą, kas leis atlikti keletą užduočių vienu metu. Akivaizdu, kad ši planšetė – puikus darbo ar pramogų įrankis, o prie jo prijungus klaviatūrą ir specialų stylus pieštuką – naudojimąsis taip neįtikėtinai malonus. Keletas kitų specifikacijų, kurias privalu žinoti – 13 MP pagrindinė kamera, dvigubi stereo garsiakalbiai, USB-C įkrovimo lizdas, dvigubo dažnio Wi-Fi palaikymas bei „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje naująją „Doogee T10“ planšetę dabar galima įsigyti vos už 154,30 eurų, o norėdami tai padaryti – spauskite čia. Gamintojo teigimu, kaina artimiausiu metu turėtų kilti, todėl vertėtų paskubėti ir įsigyti jau dabar.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas