„Oppo“ ruošia naują planšetę: aiškėja pirmosios naujojo įrenginio savybės

Lukas Snarskis

2022-11-19, 14:59 (atnaujinta 2023-01-08, 14:23)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Oppo“, kuri daugeliui turėtų būti gerai žinoma dėl jų kuriamų išmaniųjų telefonų, ruošiasi išleisti naują įrenginį. Reaguodama į besikeičiančius vartotojų įpročius, ši įmonė nusprendė atnaujinti savo planšetinį kompiuterį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ ruošia naują planšetę: aiškėja pirmosios naujojo įrenginio savybės

Internete pasirodė pranešimų, jog „Oppo“ jau kuris laikas ruošia „Oppo Pad“ planšetės atnaujinimą. Nors naujojo modelio pavadinimas dar nėra žinomas, tačiau aiškėja, jog šis įrenginys turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9000“ procesoriumi bei turės 2800 x 2000 taškų (angl. pixels) ekraną. Tokią informaciją atskleidžia „Digital Chat Station“.

Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie naująją „Oppo“ planšetę nėra. Priminsime, jog šiemet išleista „Oppo Pad“ pirmoji versija pasižymi 11 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio modelio veikimą palaiko „Qualcomm Snapdragon 870“ procesorius, o taip pat ir 8360 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

„Oppo“ sukurta planšetė taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tikėtina, kad labai panašiomis, tačiau šiek tiek pagerintomis, savybėmis pasižymės ir naujasis modelis. Naujojo planšetinio kompiuterio pristatymo galime sulaukti dar šių metų pabaigoje arba 2023 metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas