Pasirodė pirmieji „Samsung Galaxy Tab S10 Ultra“ planšetės maketai: aiškėja pirmosios savybės, tačiau didelių atnaujinimų nenusimato

Lukas Snarskis

2024-07-01, 07:55

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planuojamą „Unpacked“ pristatymo renginį, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Pasirodė pirmieji „Samsung Galaxy Tab S10 Ultra“ planšetės maketai: aiškėja pirmosios savybės, tačiau didelių atnaujinimų nenusimato

Jau kuris laikas buvo kalbama, jog „Samsung“ planuoja surengti spaudos konferenciją liepos 10 dieną, o dabar ši informacija patvirtinta ir oficialiai. Kompanijos atstovai paskelbė, jog „Unpacked“ renginys įvyks būtent liepos 10 dieną, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti nuo 16:00 val. Lietuvos laiku.

Paryžiuje įvyksiančio pristatymo metu turėtų debiutuoti ir naujausi „Galaxy Tab S10“ serijos planšetiniai kompiuteriai. Tarp jų – ir „Samsung Galaxy Tab S10 Ultra“, o internete pasirodė ir šio modelio maketai. Tai atskleidžia tam tikras dizaino detales ir įrenginio galimybes.

Pasirodę nuotraukos atskleidžia, jog „Galaxy Tab S10 Ultra“ ir toliau turės asmenukių kamerų iškirpimą, o čia ir vėl bus įmontuoti du objektyvai. Analogiškas sprendimas naudojamas dar nuo „Galaxy Tab S8 Ultra“ modelio išleidimo, kuris įvyko prieš keletą metų.

Naujasis „Samsung“ planšetinis kompiuteris bus 326.4 x 208.6 x 5.45 mm dydžio, o analogiškų matmenų buvo ir praėjusių metų modelis. Šio įrenginio svoris kol kas nėra žinoma, tačiau jis veikiausiai bus panašus kaip ir 2023 metais išleisto varianto ir sieks 732 gramus.

Galinėje dalyje rasime dvi kameras ir įdubusią liniją, kurioje magnetu galima laikyti „S Pen“ rašiklį. Kol kas nieko neįprasto. Aplink šonus akivaizdžiai matomi keturi garsiakalbiai, kuriuos tradiciškai derina AKG. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kokiomis techninėmis savybėmis pasižymės ši „Samsung“ planšetė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas