Pasklido „Samsung Galaxy Tab S8“ nuotraukos: aiškėja naujojo modelio panašumai su pirmtaku

Lukas Snarskis

2021-10-24, 09:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:34)

1 komentaras
Pasklido „Samsung Galaxy Tab S8“ nuotraukos: aiškėja naujojo modelio panašumai su pirmtaku

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy Tab S7“ serijos planšetinius kompiuterius, o kitąmet tikimasi, kad ši tradicija bus pratęsta. 2022 metais kompanijos atstovai turėtų ir vėl išleista tris „Galaxy Tab S8“ įrenginius, o tarp jų – ir „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“.

Naujoji „Galaxy Tab S8 Ultra“ planšetė turėtų pasižymėti milžinišku, 14,6 colių įstrižainės, ekranu. Čia ketinama panaudoti AMOELD matricą. Ir nors iki šių produktų pristatymo dar liko nemažai laiko, tačiau internete jau kuris laikas sklinda įvairūs gandai, o „OnLeaks“ atskleidžia ir kaip atrodys bazinis „Galaxy Tab S8“ planšetinio kompiuterio modelis.

Kitąmet pasirodanti „Samsung Galaxy Tab S8“ planšetė primins savo pirmtaką. Šis įrenginys turės 11 colių įstrižainės ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, antenų iškirpimai nugarėlėje atrodo analogiškai kaip ir „Tab S7“ variante. Panašumų galima pamatyti ir daugiau.

„Galaxy Tab S8“ modelis turės ir analogišką magnetinę juostelę, kuri skirta „S Pen“ pritvirtinimui, o taip pat ir kamerų savybės turėtų išlikti tokios pačios – rasime 13 MP ir 5 MP objektyvus. Remiantis naujausia informacija, pirštų antspaudų skaitytuvas šioje „Samsung“ naujienoje turėtų būti įmontuotas į įjungimo mygtuką. Didžiausia pasikeitimai turėtų būti susiję su šios planšetės veikimu.

Pranešama, kad „Galaxy Tab S8“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“, tačiau kai kurie ekspertai įvardija ir „Snapdragon 899“ mikroschemų rinkinį. Žinoma, kol kas tai yra tik spekuliacijos, o „Samsung“ naująsias planšetes turėtų pristatyti kitų metų pradžioje – sausio arba vasario mėnesį. Tikėtina, kad bazinis modelis kainuos maždaug 850 eurų.

1 komentarų

Wissen

Šiaip jei piešt gerai didesnis ekranas, tai ultra toks įdomus variantas, tik dizainas galėjo kažka naujesnio sugalvot, nes nuobodu kai iš eilės išleidžia panašius modelius, įdomu kaip su Exynos jei ten atsinaujintu ir su amd grafika darytu, galėtu panaudot ir savo procesoriu. Įdomu koks krovimas bus greitesnis ar kaip ir ankstesniu 45W dar patinka kad ekranas 120hz dažnio, bet su kamerom nelabai stengiasi, va ko iš planšečiu norėtusi, kad pranoktu telefonus, nes kartais specs tokie menki nors čia planšetinis kompiuteris ir logiška , kad spec būt rimtesni, nes telefonai gaminami su daug ram gerais procesoriais ir pan. pvz. samsung planšetiniai, kurie yra galaxy A serijos pigesni, nei flagman serija krovimas toks lievas nors manau galėtu siulyt ir greitesni, o ne 15W ;/ Vistiek tai planšetinis kompiuteris, o ne telefonas ir matyt populiarumas nėra toks didelis, jei kasmet po viena išleidžia ir mažai gamina, nei kad telefonai kurios šimtais išleidžia ten vis per mėn. Aišku kinu gamintojai stengiasi nebrangius siulo planšetinius, bet irgi dar nėra taip labai daug ir nokia išleidus, bet ten parametrai silpnoki ;/

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas