„Realme“ ruošiasi pristatyti planšetę: aiškėja pagrindinės jos specifikacijos

„Realme“ ruošiasi pristatyti planšetę: aiškėja pagrindinės jos specifikacijos

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintoja „Realme“ sėkmingai ir toliau veikia telefonų rinkoje ir vis labiau ketina plėsti savo verslą. Ši bendrovė kuria savo ekosistemą ir ateityje ketina skverbtis savo produktais į įvairius segmentus. Jau netrukus, kompanijos atstovai ketina pristatyti ir naują kompiuterį bei planšetę, kurios specifikacijos jau plinta internete.

Naujasis „Realme Pad“ įrenginys turėtų būti aprūpintas 10,4 colių ekranu ir (1080x2400) raiška, turėti USB-C tipo prievadą, taip pat ir 90 Hz atnaujinimo dažnį. Tiksliai ekrano skydelio tipo nežinome, tačiau tikėtina, kad tai bus IPS skydelis. Taip pat manoma, kad išvysime dvi šio įrenginio versijas: su 4G LTE palaikymu ir be jo – tik su „Wi-Fi“ ryšiu. Nutekėjus specifikacijoms ir dizainui, žmonės pradėjo kalbėti, kad tai bus plona ir stilinga nešiojamoji planšetė, įdėta į aliuminį dėklą. Įrenginys turės 6 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vidinės „flash“ atminties, kurią bus galima praplėsti su „microSD“ kortele iki maksimaliai 512 GB. Šis produktas turės 7100 mAh įkraunamą bateriją. Procesoriaus modelio kaip fakto nežinome, tačiau tikėtina, kad tai bus „Snapdragon 765G“ procesorius, kuris sieks 2,4 GHz dažnį.

Ši naujoji „Realme Pad“ planšetė turės 3,5 mm ausinių lizdą. Apie kamerą informacijos pateikti negalime, kadangi vienur ji tokia, kitur kitokia, taigi fakto nėra. Manoma, kad vaizdo įrašus filmuoti bus galima 1080p raiška, (30fps FHD). Kalbant apie bateriją, ši 7100 mAh baterija turės greitojo įkrovimo funkciją. Iš nutekėjimų taip pat galėjome pamatyti, kad ši planšetė turės USB-C prievadą ir keturis garsiakalbių išpjovimus – du apačioje, kartu su maitinimo mygtuku, ir du viršuje. Naujausi duomenys sako, kad gamintojai naudotojams siūlo dvi šio įrenginio spalvas – tamsiai ir šviesiai pilkos spalvos apdailas.


Kada laukti „Realme Pad“ oficialaus pristatymo, kol kas nėra žinoma, tačiau tikėtina, kad tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Paviešinti duomenys rodo, kad galima „Realme Pad“ kaina bus 260 eurų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas