„Redmi Pad Pro 5G“ planšetinis kompiuteris netrukus debiutuos ir tarptautinėje rinkoje: aiškėja, kada šis įrenginys bus pristatytas už Kinijos ribų

Lukas Snarskis

2024-07-23, 17:15

0 komentarų

Balandžio pradžioje, „Redmi“ spaudos konferencijos metu, buvo pristatytas ne tik naujasis išmanusis telefonas, bet ir nauja planšetė. Kompanijos atstovai neseniai pademonstravo „Redmi Pad Pro“ variantą, kuris jau prieinamas Kinijoje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Redmi Pad Pro 5G“ planšetinis kompiuteris netrukus debiutuos ir tarptautinėje rinkoje: aiškėja, kada šis įrenginys bus pristatytas už Kinijos ribų

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė jau ruošiasi ir tarptautiniam „Pad Pro“ modelio debiutui. Pranešama, jog jau liepos 29 dieną šis planšetinis kompiuteris debiutuos Indijoje, o vėliau galima tikėtis ir šios naujienos pristatymo Europos rinkoje.

„Redmi Pad Pro 5G“ turi 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 2 560 x 1 600 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasižymi maksimaliu 600 nitų ryškumu, o ji apsaugota „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu.

Planšetinis kompiuteris veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Įrenginys turės dvi kameras – vieną priekinėje dalyje ir vieną nugarėlėje. „Redmi Pad Pro“ nugarėlėje rasime 8 MP itin plataus kampo objektyvą, o priekinėje dalyje – 8 MP plataus kampo asmenukių kamera. Įrenginys veiks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja, kuris sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Kaip jau minėjome, Indijoje šio planšetinio kompiuterio pristatymas įvyks jau liepos 29 dieną, o spaudos konferencijos metu „Redmi“ ketina pristatyti ir dar vieną modelį – tai „Redmi Pad SE 4G“. Tikėtina, kad rugpjūtį abi naujienos atkeliaus ir į Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas