„Samsung“ pristatė naują planšetę: greitesnis veikimas ir didelis ekranas jūsų pramogoms

„Samsung“ pristatė naują planšetę: greitesnis veikimas ir didelis ekranas jūsų pramogoms

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau kuris laikas ruošia naują planšetinį kompiuterį, kuris visai netrukus turėtų pasiekti masinės gamybos linijas. Internete jau ne pirmas mėnuo kalbama apie „Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021)“ modelį, o vakar ši naujiena buvo pristatyta ir oficialiai.

Naujasis „Samsung“ planšetinis kompiuteris, kaip ir sufleruoja jo pavadinimas, bus aprūpintas 10,5 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD raiška. Šis įrenginys taip pat yra aprūpintas keturiais garsiakalbiais su „Dolby Atmos“ palaikymu, o tai turėtų užtikrinti kokybišką garsą. Verta paminėti ir tai, jog „Galaxy Tab A8 10.5 (2021)“ modelis yra aprūpintas ir „Drag & Split” funkcija, kuri šiemet debiutavo „Galaxy“ serijos aukščiausios klasės išmaniuose telefonuose.

Nors kompanijos atstovai ir neatskleidė koks tiksliai procesorius naudojamas, tačiau paminėjo, jog jis pasiūlys 10 proc. spartesnį veikimą, o taip pat ir 10 proc. geresnį vaizdo plokštės darbą, lyginant su ankstesniu „Galaxy Tab A7“ serijos modeliu. Tikėtina, kad čia panaudotas „Unisoc Tiger T618“ lustus. Bazinis šios planšetės variantas turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, o taip pat rasime ir vietą atminties kortelei.

Priekinėje „Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021)“ dalyje rasime kamerą, kuri aprūpinta 5 MP raiškos vaizdo jutikliu, o nugarėlėje įmontuotas 8 MP objektyvas. Šios planšetės veikimą palaikys 7040 mAh talpos baterija su 15W greituoju įkrovimu. Tiesa, dėžutėje mes rasime tik 7,5W įkrovimui skirtą blokelį.

Verta paminėti ir tai, jog naujoji „Samsung“ planšetė turės dvi versijas – viena bus aprūpinta tik „Wi-Fi“ palaikymu, o antroji pasiūlys ir SIM kortelių lizdą. „Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021)“ taip pat turės ausinių lizdą. Deja, tačiau šios naujienos kaina kol kas nėra atskleidžiama, tačiau Europoje ji turėtų debiutuoti dar šiemet.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

:/

nu netikiu, kad čia pasijus kažkas geriau pagal jo parametrus, pats turiu ta A7 ir man adreno atrodo geriau ir šiaip jau galejo kažka stipresnio pristatyt, o ne šiaip kad tik išleist nauja modeli

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas