„Samsung“ ruošia grandiozinį renginį: jau netrukus, vieno renginio metu, išvysime gausybę naujovių

„Samsung“ ruošia grandiozinį renginį: jau netrukus, vieno renginio metu, išvysime gausybę naujovių

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet gali imtis kiek kitokios strategijos nei anksčiau. Daugelis mūsų jau esame įpratę, jog bendrovė pristatyto „Galaxy S“ serijos flagmanus, o planšetiniai kompiuteriai dažniausiai būna pristatomi atskiro renginio metu. Tačiau šiemet viskas turėtų būti kiek kitaip.

Internete sklinda gausybė informacijos apie „Galaxy Tab S8“ serijos planšetes, kurių šiemet turėtų būti trys modeliai – tai „Galaxy Tab S8“, „Galaxy Tab S8+“ ir „Galaxy Tab S8 Ultra“. Tai, kad šie produktai vis dažniau pasirodo tarp nutekintų duomenų, sufleruoja, jog jų išleidimas ne už kalnų. Ir tikėtina, kad šiemet jie debiutuos kartu su „Samsung Galaxy S22“ serijos telefonais.

Remiantis Maxo Jamboro duomenimis, „Galaxy Tab S8“ ir „Galaxy S22“ produktai bus pristatyti to pačio renginio metu, kuris planuojamas jau vasario 8 dieną. Jeigu ši informacija pasitvirtintų – tai būtų vienas didžiausių „Samsung“ renginių, kuriuose pristatoma tiek daug naujų produktų. Kaip jau minėjome, anksčiau bendrovė planšetes ir telefonus pristatydavo skirtingų renginių metu.

Kaip jau minėjome, šiemet „Samsung“ pristatys tris „Galaxy Tab S8“ planšečių modelius. Standartinis modelis turės 11 colių, „Tab S8+“ pasižymės 12,7 colių, o „Galaxy Tab S8 Ultra“ bus aprūpintas 14,6 colių įstrižainės ekranu. Visi trys modeliai turės ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Be puikių čia rasime ir galingą geležį.

Pranešama, kad „Samsung Galaxy Tab S8“ planšetės naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesorius bei turės nuo 8 GB iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Standartinio modelio veikimą palaikys 8000 mAh, „Galaxy Tab S8+“ – 10 090 mAh, o „Ultra“ variantas turės 11 200 mAh talpos bateriją.

Verta paminėti ir tai, jog „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“ priekinėje dalyje turės dvi 12 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras, o likę du modeliai pasižymės tik viena, tokios pat raiškos, kamera. Visi trys modeliai nugarėlėje naudos dvigubas kameras su 12 MP ir 6 MP sensoriais. Pranešama, kad planšetės pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „One UI 4.1“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas