„Samsung“ ruošia pigesnę „Galaxy Tab S8“ serijos planšetę: aiškėja pirmosios specifikacijos, laukiama ir oficialaus pristatymo

Lukas Snarskis

2022-11-22, 09:56 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ per metus pristato gausybę produktų. Niekam ne paslaptis, jog kompanija gamina buitinę techniką, įvairią elektroniką, o taip pat ir išmaniuosius telefonus ar planšetes. Būtent naują planšetę bendrovės technikai ruošia jau kuris laikas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ ruošia pigesnę „Galaxy Tab S8“ serijos planšetę: aiškėja pirmosios specifikacijos, laukiama ir oficialaus pristatymo

Dar rugsėjo mėnesį buvo pasirodę pranešimų apie pigesnę „Galaxy Tab S8“ serijos planšetę. Jau tuomet buvo šnekama apie galimybę išvysti „Samsung Galaxy Tab S8 FE“ variantą, o dabar šios diskusijos tampa vis garsesnės. Panašu, jog įrenginio pristatymas gali įvykti jau visai netrukus, o dabar paaiškėjo ir pagrindinės jo savybės.

Remiantis naujausia informacija, „Galaxy Tab S8 FE“ turėtų būti aprūpinta LCD ekranu, visai kaip daugelis kitų „Galaxy Tab S8“ serijos planšečių. Vienintelis įrenginys šioje linijoje turintis AMOLED ekraną yra „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“ ir, panašu, kad taip viskas ir liks. Jau žinoma, kad naujoji planšetė turės ir stylus palaikymą.

„Geekbench“ testavimų platforma atskleidžia ir tai, jog „Samsung Galaxy Tab S8 FE“ turės „MediaTek Kompanio 900T“ procesorių – tai 6 nm architektūra aprūpintas lustas, kuris turi 2 „Cortex-A78“ branduolius, o taip pat ir šešis „Cortex A55“. Čia naudojamas „Mali-G68 MC4“ vaizdo procesorius. Testų rezultatai rodo, jog planšetė turės bent 4 GB operatyviosios (RAM) atminties. Tikimasi išvysti du modelius – vienas su 5G palaikymu, o kitas tik su „Wi-Fi“.

„Samsung Galaxy Tab S8 FE“ turėtų veikti su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „One UI 5“ vartotojo sąsaja. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada galime tikėtis šio modelio pristatymo. Kaip bebūtų, tai turėtų įvykti jau visai netrukus. Kaina šiuo metu nėra žinoma, tačiau reikėtų tikėtis maždaug 650 eurų, kiek kainavo praėjusių metų modelis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas