TCL pristatė gausybę planšečių: pasirinkimą ras kiekvienas, o labiausiai nustebins žema kaina

TCL pristatė gausybę planšečių: pasirinkimą ras kiekvienas, o labiausiai nustebins žema kaina

Viena iš didžiausių Kinijos elektronikos gamintojų TCL pristatė daugybę naujų planšetinių kompiuterių, kurios buvo pademosntruotos Indijoje. Kompanijos atstovai pristatė net keturis naujus modelius - tai „TCL Tab 10S“, „TCL Tab 10 4G“ ir „TCL 10 Tab Max“, o taip pat ir vidutinės klasės „TCL Tab 10S“ ir „Tab 10 4G“ variantus.

Kalbant apie „TCL 10 Tab Max“, tai aukščiausios klasės planšetė tiems, kurie nori mėgautis geriausu našumu, neišleidžiant gausybės pinigų. Įdomu tai, kad įmonė siūlo planšetinį kompiuterį su puikiomis funkcijomis ir tėvų kontrole, kas leis šiuo produktu naudotis ir vaikams.

Aukščiausio lygio „TCL 10 Tab Max“ modelis gaminamas su didžiuliu 10,36 colių Full HD + raiškos ekranu. Ekranas dengia 80 proc. priekinės planšetės dalies. Įrenginys yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek“ procesoriumi su 2 GHz taktiniu dažniu, tačiau tikslus jo pavadinimas neatskleidžiamas. TCL naujiena taip pat aprūpinta 3 GB operatyviosios (RAM) ir 32 GB vidine atmintimi. Deja, tačiau įrenginyje veikia pasenusi „Android 10“ operacinė sistema.

Ši planšetė energijos semiasi iš didžiulės 8000 mAh baterijos, 18W greitojo įkrovimo. Šio modelio nugarėlėje rasime ir 13 MP kamerą, o priekinėje dalyje – 5 MP asmenukių kamera. Gamintojai nusprendė, kad šis modelis bus prieinamas tik mėlynos spalvos.

„Tab 10S“ yra su 10 colių „Full HD“ ekranu ir „MediaTek MT8768“ procesoriumi, kuris yra tiekiamas su keturiais „Cortex-A53“ branduoliais bei veikia iki 1,5 GHz dažniu. Įrenginyje yra 3 GB arba 4 GB operatyviosios ir atitinkamai 32 GB arba 64 GB vidinės atminties. Kaip ir aukščiau aprašytame įrenginyje, šis modelis taip pat turi 8000 mAh bateriją su 18W greituoju įkrovimu. Planšetė aprūpinta 8MP galine kamera bei 5MP priekine asmenukių kamera. „Tab 10S“ taip pat įdiegta senesnė „Android 10“ operacinė sistema. Gamintojai šį modelį siūlo dviejų skirtingų spalvų – pilkos ir sidabrinės.


„Tab 10 4G“ yra kiek pigesnis nei du modeliai aukščiau, o jame yra 10 colių ekranas su Full HD raiška. Viduje modelio yra tas pats „MediaTek MT8788“ procesorius, tie patys 3 GB operatyviosios atminties ir 32 GB vidinės atminties. Deja, tačiau „Tab 10 4G“ gauna tik vieną 5 MP priekinę kamerą, jame yra kiek mažesnė 5500 mAh baterija, kuri palaiko 10W įkrovimą. Kaip ir aukščiau minimi modeliai, „TCL Tab 10 4G“ pasižymi ta pačia „Android 10“ operacine sistema.

Pranešama, kad „TCL 10 Tab Max 4G“ modelio kaina sieks 250 eurų, „Tab 10 4G“ – 195 eurus, o „TCL Tab 10S“ bus parduodama už 175 eurus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas