„Xiaomi“ naujienos šluojamos iš lentynų, tačiau gamintojas turi netikėtą problemą

„Xiaomi“ naujienos šluojamos iš lentynų, tačiau gamintojas turi netikėtą problemą

Dar praėjusią savaitę, „Xiaomi“ kartu su keliais kitais produktais oficialiai pristatė savo išmanųjį telefoną „Mi MIX 4“ ir „Mi Pad 5“ planšečių seriją. Jau šiandien prietaisai pirmą kartą oficialiai buvo parduodami Kinijos rinkoje.

„Xiaomi“ paskelbė, kad per pirmąjį išpardavimą vos per minutę pavyko parduoti prekių už daugiau nei 300 mln. juanių (apie 39,2 mln. EUR). Bendrovė taip pat atskleidė, kad pirmieji 200 000 „Mi Pad 5“ serijos vienetų buvo parduoti vos per penkias minutes.

Nors pirmųjų pardavimų metu, „Mi Pad 5“ pavyko parduoti net 200 000 vienetų, visgi vartotojai skundėsi dėl planšetinio kompiuterio priedų, įskaitant klaviatūrą ir rašiklį, trūkumo. Bendrovė į tai atsižvelgė ir pažadėjo pabandyti greitu metu išspręsti šią problemą.

Naujosios „Mi Pad 5“ serijos planšetės bus aprūpintos 11 colių įstrižainės ekranais su 2560x1600 raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Xiaomi“ šias naujienas taip pat aprūpino HDR10, „TrueTone“, bei „Dolby Vision“ palaikymu. Skelbiama, jog planšetės taip pat gavo ir „TUV Rheinland“ sertifikatus, kas rodo itin žemą mėlynos šviesos lygį.

Standartinis „Xiaomi Mi Pad 5“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 860“, o „Pro“ modelis naudos „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkinį. Abu modeliai turės dvi atmintinių konfigūracijas – 6 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Vienintelis atmintinių skirtumas yra tas, jog „Mi Pad 5“ turės LPDDR4X lustus, o „Mi Pad 5 Pro“ naudos LPDDR5 mikroschemas. Tiesa, „Pro“ modelis taip pat turės ir 8 GB bei 512 GB atmintinių konfigūraciją.

Pigiausias „Xiaomi Mi Pad 5“ modelis kainuoja nuo 263 eurų, o „Pro“ variantą galima įsigyti nuo 330 eurų. Naujosios planšetės bus parduodamos trijų skirtingų spalvų – baltos, žalios arba pilkos. Šiuo metu, „Mi Pad 5“ serijos produktus galima įsigyti tik Kinijoje, tačiau jau kitą mėnesį jos turėtų pasiekti ir Europą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas