3D spausdintuvas už dvigubai žemesnę kainą nei Lietuvoje: pirkinys, kurį privalo turėti kiekvienas technologijų entuziastas

3D spausdintuvas už dvigubai žemesnę kainą nei Lietuvoje: pirkinys, kurį privalo turėti kiekvienas technologijų entuziastas

Prieš keletą metų 3D spausdintuvai skambėjo kaip itin sudėtingi ir brangūs įrengimai, kuriuos gali turėti tik mokslinės laboratorijos ir didelės įmonės. Vėliau jie pradėjo pigti ir belstis į mokyklas bei kitas valstybines įstaigas. Nespėjome nė pajusti, o šiandien 3D spausdintuvai kainuoja maždaug tiek, kiek geros kokybės popierių spausdinantys jų analogai. Būtent vieną tokių norėtume pasiūlyti ir savo skaitytojams.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar puiki proga įsigyti „Creality 3D CR-6 SE“ spausdintuvą, kuris jums kainuos vos 199,99 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą TC93. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Vertėtų atkreipti dėmesį, jog pirkinys jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl jums neteks sukti galvos dėl ilgo pristatymo laiko. Verta pastebėti, jog Lietuvos pardavėjai šį įrenginį siūlo už daugiau nei 400 eurų. Jeigu dar neteko girdėti apie šį 3D spausdintuvą – rekomenduojame skaityti toliau.

Visų pirma, reikėtų žinoti, kad „Creality 3D CR-6 SE” sveria beveik 8 kilogramus, o jo matmenys siekia 44,2 x 46,2 x 54 cm. Be to, įrenginys susideda vos iš kelių dalių, tad jį labai lengvai surinksite, o tvarkinga konstrukcija tarnaus patikimai ir negadins jūsų interjero. 3D spausdintuvas turi 23,5 x 23,5 x 25 cm spausdinimo erdvę, o tai reiškia, kad jūs galėsite spausdinti tokio paties dydžio daiktus.

Verta paminėti ir tai, jog „Creality 3D“ spausdintuvai yra pelnę ne vieną apdovanojimą dėl savo puikaus kainos ir kokybės santykio, o taip pat ir suteikiamų galimybių. Būtent šis modelis yra aprūpintas 4,3 colių jutikliniu ekranu su HD raiška. Tai leidžia jums rodyti svarbiausią informaciją patogiai. Intuityvus meniu, leidžiantis valdyti visas svarbiausias spausdintuvo funkcijas, žymiai palengvina darbą su spausdintuvu. Ekranas yra uždaras, todėl nėra galimybės atsitiktinai sugadinti jo komponentus.

„Creality 3D CR-6 SE” palaiko „Power loss recovery“ funkciją. Tai reiškia, jog įvykus nenumatytiems dalykams, pavyzdžiui, dingus elektrai, vėliau spausdinimo darbai bus pratęsti nuo tos vietos, kur jie sustojo. Be to, šis įrenginys be sustojimo gali veikti net 200 valandų, tad juo galėsite spausdinti sudėtingus projektus. 3D spausdintuvas taip pat turi šildomą darbastalį, kuris vos per 5 minutes gali pasiekti 110 laipsnių temperatūrą. Tokia savybė padeda pirmiems sluoksniams geriau prilipti.

„ Creality 3D CR-6 SE “ yra įdiegta keletas patobulinimų, sukurtų tam, kad vartotojui būtų lengviau dirbti su įrenginiu. X ir Y ašių diržo įtempimą dabar galima lengvai reguliuoti naudojant rankenėles. Ergonomiškas, sulankstomas 3D plastiko laikiklis taupo spausdintuvo vietą. Viršutiniame laikiklyje pritvirtinta rankena leidžia lengvai nešioti „ Creality 3D CR-6 SE“ spausdintuvą.

Tačiau svarbiausias klausimas - o ką su juo veikti? Iš esmės, tokio daikto galimybės yra tiesiog beribės. Internete gausu įvairiausių daiktų brėžinių, kuriuos galima nemokamai atsisiųsti. Pavyzdžiui, galite spausdinti apsauginius veido skydelius arba staiga sugadinus telefono dėklą, atsispausdinti naują. Taip pat jeigu turite vaikų, tai bus puikus mokomasis užsiėmimas, galintis sudominti mažuosius technologijomis ir nudžiuginti juos įvairiais žaislais ar kitais niekučiais.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas