Į Lietuvą žengia Latvijos milžinė: užsisakinėti elektroniką iš Kinijos - nebeapsimokės

Į Lietuvą žengia Latvijos milžinė: užsisakinėti elektroniką iš Kinijos - nebeapsimokės

Kinijos elektroninės parduotuvės ilgus metus lietuviams atrodė kaip neišsemiamas pigių prekių šaltinis, kuriame apsipirkti galima kelis kartus pigiau nei Lietuvoje. Deja, šie laikai pamažu eina į pabaigą, kadangi į Lietuvą žengia latvių milžinė Megamesto, pasiūlysianti tas pačias Kinijos prekės ženklų prekes įsigyti už tą pačią puikią kainą, tačiau su europietiška garantija ir greitais pristatymo terminais.

Dalyvaukite žaidime

Žengti į Lietuvos rinką Megamesto pasiruošusi su trenksmu. Dėl šios priežasties elektroninė parduotuvė iki birželio 30 d. organizuoja specialią loteriją, kurios metu galima laimėti įvairių vertingų dovanų, tokių kaip „Roborock S7” siurblys.

Kaip dalyvauti?

  1. Susikurkite vartotojo paskyrą Megamesto puslapyje ir prie jos prisijunkite - gausite 1 bilietą
  2. Užsiprenumeruokite parduotuvės naujienlaiškį - gausite 1 bilietą
  3. Pasidalinkite apie tai socialiniuose tinkluose - gausite 1 bilietą (tai atlikti galėsite 5 kartus per dieną)
  4. Užsisakykite kažką iš Megamesto - gausite 3 bilietus (galioja 5 pirmiems užsakymams)

Kuo daugiau bilietų surinksite, tuo daugiau šansų turėsite kažką išsukti loterijoje. Jei kažką laimėsite, apie tai būsite informuojamas elektroniniu paštu, tad nurodykite tikrą jo adresą.

Tuo metu mes žemiau pateikiame 5 pasiūlymus, į kuriuos vertėtų atkreipti dėmesį.

Kokybiškos belaidės ausinės už juokingą sumą

Paspaudę šią nuorodą šiuo metu galite įsigyti itin kokybiškai skambančias visiškai belaides laiko patikrinto gamintojo „Tronsmart Onyx Ace” ausines vos už 19,99 euro.

„Tronsmart Onyx Ace” pasižymi „AirPods” primenančia į ausis įstatoma forma, kuri neužkemša ausų ir suteikia maksimalų dėvėjimo komfortą.

Ausinukai ypatingi tuo, jog juose montuojami aukštos klasės „Qualcomm” ryšio mikroschema, kuri užtikrina maksimaliai stabilų ryšį ir kokybišką muzikos perdavimą, todėl garso tyrumas jus priblokš. Prie to labai smarkiai prisideda didžiuliai 13mm skersmens garsiakalbiai ir aptX bei AAC garso perdavimo kodekų palaikymas.

Gamintojas deklaruoja, kad „Tronsmart Onyx Ace” yra atsparios vandeniui ir vienu įkrovimu gali groti net iki 5h. Įkrovimo dėkle esančio akumuliatoriaus turėtų pakakti dar 24h klausymui.

Geriausias rankinis siurblys

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą DREAMET20 aukščiausios klasės „Dreame T20” rankinį siurblį šiuo metu galite įsigyti vos už 254 eurus.

„Dreame T20” yra lyg rankinių siurblių „Mercedes-Benz”. Jis pasižymi itin moderniu dizainu, lengvu korpusu ir nepriekaištinga ergonomika, tad juo siurbti bus vienas malonumas.

Itin galingas SPACE 4.0“ variklis gali veikti 125 000 aps./min., užtikrindamas greitą, stabilų ir rinkoje pirmaujančią siurbimo galią (150 AW). Tai padės nuo grindų pašalinti viską - nuo smulkiausių dulkelių iki ilgiausių augintinio plaukų, o ypatinga filtravimo sistema į aplinką neleis patekti 99,97% nešvarumų.

Už tokią sumą nieko galingesnio neįmanoma įsigyti.

Juokingai pigus elektrinis paspirtukas

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą MEGAMESTO3 „Kugoo S1” elektrinį paspirtuką galite įsigyti vos už 252,19 euro.

„Kugoo S1“ dizaino prasme yra panašus į daugumą kitų rinkoje esančių elektrinių paspirtukų, tačiau pastarasis turi nemažai spalvinių variantų. Šį paspirtuką galima įsigyti baltos, juodos, elektrinės ar rožinės spalvos. Taip pat jis yra itin kompaktiškas ir sulankstytas gali nesunkiai būtų patalpintas net ir itin nedidelėje automobilio bagažinėje. Sulankstyto „S1“ modelio ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm, o aukštis – vos 30 cm. Svarbu paminėti ir pakankamai nedidelį jo svorį – paspirtukas sveria 11 kg ir yra itin patogus neštis su savimi.

Elektroninis paspirtukas pasižymi 8,5 colių dydžio ratais, kurie atrodo pakankamai kokybiški ir tvirti. Priekiniame „Kugoo S1“ paspirtuko rate yra įmontuotas 350W galios elektrinis variklis, priekinė šakė turi amortizatorių, o tai padeda išvengti smūgių važiuojant nelygiu keliu. Ši elektrinė transporto priemonė turi ir itin spalvingą ekraną ant rėmo.

„Kugoo S1“ ekranas spalvotas ir jame galima atlikti daugybę įvairiausių pakeitimų. Jo dėka Jūs galite įjungti priekinius LED žibintus, garsinį signalą ar keisti greičio režimą. Verta paminėti, jog paspirtukas turi tris greičiu režimus – 15 km/h, 25 km/h arba 30 km/h. Ekrane taip pat matysite nuvažiuotą atstumą, baterijos talpą bei, žinoma, savo greitį.

Dar vienas dalykas, kurio negalime nepaminėti – paspirtukas turi reguliuojamą vairą, todėl jis puikiai tinkamas ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams. Vairas gali būti iškeltas į 93, 107 ar net 116 cm aukštį, o maksimalus galimas svoris siekia 120 kg. Naudinga žinoti ir tai, jog paspirtukas yra atsparus vandeniui, todėl Jums nereikės sukti galvos ar šiandien lis ar ne – Jūs galėsite tiesiog važiuoti. Baterijos įkrovimas trunka maždaug 4 valandas.

Lengviausias būdas deginti kalorijas​

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą MEGAMESTO3, sulankstomą „Xiaomi Walkingpad” ėjimo takelį galite įsigyti vos už 242,49 euro.

Turbūt pagalvojus apie ėjimo ar bėgimo takelius, mūsų galvose iškyla sporto salėse stovintys griozdai, užimantys pusę vidutinio kambario. Vis dėlto „WalkingPad C1” išvaizda išduoda, kad prie jo rankas prikišo „Xiaomi”. Įrenginys labai plonas, elegantiškos spalvos ir atrodo ne kaip koks treniruoklis, o lyg kažkos modernus baldas.

Plonas korpusas turi ir kitą privalumą - takelis sulenkiamas, todėl jį galima pakišti po lova, palikti balkone ar po stalu. Tai lengvai atlikti padės ir nedidelis, vos 22kg siekiantis svoris. Tiesa, tai nereiškia, kad treniruoklis trapus - jis nesunkiai geba priversti vaikščioti net ir daugiau nei 90kg sveriančius asmenis.

Kalbant apie patį ėjimą, šio proceso komfortu rūpinasi specialus amortizuojantis sluoksnis. Tai sumažina apkrovą sąnariams ir padeda išvengti traumų. Vartotojams siūlomi du režimai - skirtas pradedantiesiems ir automatinis, prisitaikantis prie ėjiko. Ėjimo takelyje sumontuota daugybė sensorių, kurie matuoja ėjimo tempą, kojų padėtį ir kitus parametrus ta, kad idealiai suderintų treniruoklio veikimą. Taip pat galima užprogramuoti apsaugą nuo vaikų.

Žinoma, šiuolaikiniame pasaulyje sportas be rezultatų stebėjimo sunkiai įsivaizduojamas. Taigi, takelį galėsite sujungti su išmaniuoju telefonu ir „WalkingPad” aplikacijoje stebėti nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ir kitus parametrus. Jei nemėgstate tokiose situacijose pasitelkti telefono, gamintojas komplektacijoje prideda išmanų takelio valdymo pultą su nedideliu ekranėliu.

Tai kaip tokį daiktą naudoti? Pavyzdžiui, užuot po darbo išsidrėbus sofoje, televizorių galite žiūrėti lėtai dėliodami kojas ant šio ėjimo takelio. Taip pat galite išnaudoti ėjimą mėgstamų podcastų perklausai. Ši fizinė veikla ypatinga tuo, jog po jos nuo jūsų kūno nežliaugs prakaitas, išliksite darbingi, o kalorijos bus deginamos efektyviai. Pasivaikščiojimas ypač gerai veikia po priešpiečių - taip išvengsite šiuo laikotarpiu labai nelaukiamu svorio prieaugio.​

Apie Megamesto

Megamesto ypatinga tuo, jog priima visus saugius atsiskaitymo būdus, tokius, kaip „PayPal”, banko kortelė ir elektroninė bankininkystė. Prekybininkas suteikia 100% pinigų grąžinimo garantiją, tad pirkdami prekių sumokėtų pinigų tikrai neprarasite, jei ji neatkeliaus, bus brokuota ar tiesiog jums nepatiks (tam turite 14 dienų).

Šioje parduotuvėje rasite visų savo pamėgtų prekių ženklų gaminius - „Xiaomi”, „Roborock”, „Dreame”, „Kugoo”, „Tronsmart”, „Fiido” ir kt. Kadangi visos Megamesto prekės pristatomos iš Lenkijos, Čekijos ar Vokietijos sandėlių, pirkėją jos pasiekia per 3-5 dienas ir niekada nereikia mokėti jokių papildomų mokesčių ar muitų.

Pagal ES reikalavimus, visoms Megamesto pirktoms elektronikos prekėms galioja 2 metų garantija. Na, o jei dėl kažko kiltų klausimų, į juos atsakys lietuvių, latvių ir rusų kalbomis bendraujantis personalas.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

10 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

bigcatwar

siaip tikiu,kad chebra prades dirbti. bet jei susikurvins kap Lidlas gales kukuot patvori

Tomasbigcatwar

O kaip Lidlas kurva pavirto? Pardavėjos duoda sandėlyje? Nes tada reiks nulėkti, nes yra tikrai gražių! O kokia kaina gal žinai?

Tomasbigcatwar

O kaip Lidlas kurva pavirto? Pardavėjos duoda sandėlyje? Nes tada reiks nulėkti, nes yra tikrai gražių! O kokia kaina gal žinai?

Expertas

Bent jau kol kas, tai galima sakyt, kad tuščia, prekių nerasta. Kur laidai, kur visokios smulkmenos? Su siurbliais ir paspirtukais nenustebinsit

Lankytojas

Baisi milžinė su keletu prekių. Su tom prekėm kurias turi savo tinklapyje lygintis su Kinijos prekybininkais juokinga. Tas pats kaip turgaus bobutė pasipuikuotų prieš Maximą.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas