Iš Vokietijos sandėlio, tiesiai į jūsų namus: itin kokybiškas lazerinis nivelyras dabar parduodamas už itin žemą kainą

Žmonės, kurie dirba statybose ar užsiima kita veikla, kur reikalingas itin tikslus matavimo įrenginys – nivelyras yra puiki opcija. Tai yra sąlyginai nebrangus optinis, skaitmeninis ar lazerinis matavimo įrenginys, skirtas nustatyti žemės taškų aukščių skirtumams ar nužymėti horizontalius bei vertikalius paviršius. Šis prietaisas yra reikalingas tada, kai reikia atlikti tam tikrus žemės matavimus ar žymėjimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Iš Vokietijos sandėlio, tiesiai į jūsų namus: itin kokybiškas lazerinis nivelyras dabar parduodamas už itin žemą kainą

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti „Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“, kurio kaina siekia vos 51,49 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog produktas jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą. Pasinaudoję pasiūlymu, kurį rasite paspaudę čia, tikrai nenusivilsite.

„Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“ turi 1200 mAh talpos bateriją, kuri užtikrins ilgą šio įrenginio veikimą. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks nuo 3 iki 9 valandų, kas leis pamiršti itin dažną nivelyro įkrovimą. Verta pastebėti ir tai, jog pats prietaisas – itin kompaktiško dydžio.

Remiantis gamintojo pateikiama informacija, šis nivelyras yra 152 x 93 x 155 mm dydžio. „Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“ ant savo korpuso turi ir visus reikiamus valdymo mygtukus, taip pat įjungimo ar išjungimo svirtelę. Būtina paminėti ir tai, jog šis prietaisas atkeliaus su itin patogia dėžute, kur galėsite laikyti visas jo dalis ir komponentus.

Nors šis prietaisas kainuoja mažiau nei 50 eurų, tačiau šis nivelyras yra itin plačiai panaudojamas. Vienas didžiausių jo privalumų – 16 linijų žalios spalvos nivelyrai, kas praplečia jo panaudojimo galimybes ir suteikia galimybę atlikti net ir sudėtingiausius matavimus.

Kaip jau minėjome, „Multifunctional 16 Lines Laser Level Tool“ šiuo metu kainuoja vos 51,49 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog produktas jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą. Pasinaudoję pasiūlymu, kurį rasite paspaudę čia, tikrai nenusivilsite.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas