„Kieslect Lifsty Massage Gun“: neleiskite specifikacijoms Jūsų apgauti ir rinkitės geriausią produktą

Partnerio turinys

2021-06-30, 14:30 (atnaujinta 2021-06-30, 16:00)

0 komentarų
„Kieslect Lifsty Massage Gun“: neleiskite specifikacijoms Jūsų apgauti ir rinkitės geriausią produktą

Daug dirbantys, sportuojantys ar vyresnio amžiaus žmonės dažnai susiduria su įvairiausiais raumenų skausmais ar tiesiog didesniu poreikiu atsipalaiduoti. Tam jau kuris laikas yra rekomenduojama turėtų giliminių raumenų masažuoklį, o tokie įrenginiai tampa vis populiaresni ir populiaresni.

Internete galima rasti įvairiausių pasirininkimų, tačiau šiandien norėtumėme atkreipti Jūsų dėmesį į „Kieslect“ produktą, kuris gali padėti išspręsti Jūsų raumenų skausmus po įtemptos darbo dienos ar ilgų treniruočių sporto klube. Naujasis „Kieslect Massage Gun“ gali būti daugelio Jūsų problemų sprendimas, pažvelkime kodėl.

Visų pirma, skelbiama, kad jo kaina turėtų siekti maždaug 67,3 eurus, o už tai Jūs gausite kokybišką ir stilingu dizainu pasižymintį produktą. Vienas didžiausių „Kieslect Massage Gun“ privalumų – net 20 skirtingų masažo intensyvumo lygių. Jeigu pagrindiniai konkurentai jų siūlo vos keletą, tai šis įrenginys suteiks Jums gerokai daugiau laisvės.

Viršutinėje įrenginio dalyje esančiame ekrane Jūs galėsite reguliuoti intensyvumą, kuris gali būtų sumažintas iki 1450 arba padidintas iki 2900 vibracijų per minutę. Tai leis Jums mėgautis lengvu masažu arba itin profesionaliu režimu, kuris padės atsigauti po sunkiausių treniruočių. Žinoma, viskas priklauso nuo Jūsų poreikių, tačiau tokia pasirinkimo laisvė negali likti nepastebėta.

Verta paminėti ir tai, jog „Kieslect Massage Gun“ turi keturias skirtingas galvutes, kas leis pasiekti dar geresnių rezultatų. Priklausomai nuo masažuojamos vietos, galėsite pasirinkti tinkamiausią antgalį, o tai leis atlikti masažą būtent tose vietose, kur yra skausmo židinys, ir taip pasieksite pačių geriausių rezultatų.

Dar vienas šio produkto privalumų – tylus veikimas. Skelbiama, jog net ir galingiausiu režimu, triukšmo lygis neviršija 60 decibelų, o įprastai „Kieslect Massage Gun“ skleidžia 45 dB triukšmo. Verta atkreipti dėmesį ir į įrenginio bateriją. Čia gamintojas įmontavo 2500 mAh akumuliatorių, kurio pilno įkrovimo pakaks maždaug iki 12 valandų. Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad visai tai priklauso nuo Jūsų pasirinkto intensyvumo, tačiau „Kieslect“ nurodo, jog baterija tarnaus ne trumpiau nei 5 valandas.

Daugiau apie šį produktą galite rasti oficialiame gamintojo puslapyje, kuris yra čia. Papildomos informacijos apie „Kieslect“ rasite ir bendrovės „LinkedIn“ bei „Facebook“ paskyrose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas