Kūrybingų žmonių svajonės išsipildymas: aukščiausios klasės graviravimo staklės dabar parduodamos už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Kūrybingų žmonių svajonės išsipildymas: aukščiausios klasės graviravimo staklės dabar parduodamos už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos!

Kūrybingiems ar mėgstantiems kažką sukurti laisvalaikiu – lazerinės graviravimo staklės neturėtų būti naujiena. Šiandien pasiūlymą turime tiems, kurie ieško būtent tokio įrenginio. Negana to, mūsų partnerių pasiūlytas produktas pasižymi ne tik aukšta kokybe, tačiau ir itin patrauklia kaina.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ lazerines graviravo stakles „LC400 Pro“ dabar galite įsigyti vos už 185,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Žinoma, šis produktas jus pasieks iš Europoje esančio sandėlio, kas garantuoja ir greitą pristatymą. Norėdami sužinoti daugiau apie šį produktą – skaitykite toliau.

Visų pirma, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog „LC400 Pro“ jus pasieks išties puikios komplektacijos – jūs gausite visas reikalingas detales ir gausybę papildomų priedų, kas leis iškart pradėti norimus darbus. Žinoma, prieš tai reikės viską sudėti į reikiamas vietas. Gamintojo teigimu, visas šis procesas užtruks iki 20 minučių.

Lazerinio graviruoklio darbinis plotis siekia 400 x 400 mm, o tai leis jums dirbti net ir su pakankamai dideliais objektais. Pažymimas ir saugumas, kurį suteikia „LC400 Pro“. Šis įrenginys turi patentuotą akių apsaugos dizainą, kas leis norimus darbus atlikti ir be apsauginių akinių.

„LC400 Pro“ galia siekia 50W, o graviravimo greitis iki 3000 mm/min, o jo tikslumas – net 0,01 mm. Gamintojas pažymi ir tai, jog šis įrenginys aprūpintas fiksuotu lazeriu, kuris pasižymi didžiuliu veikimo efektyvumu. Šis graviruoklis leis jums graviruoti medį, plieną, odą, kartoną, gumą, plastiką bei kitas medžiagas, o taip pat jis tinkamas ir pjovimo darbams.

Verta pastebėti, jog šioms lazerinėms graviravimo staklėms reikalingas prijungimas prie kompiuterio, o taip pat ir speciali programa, kuris leis atlikti norimus darbus. Tam tinka „LaserGRBL“, jeigu naudojate „Apple“ kompiuterį, arba „LightBurn“, jeigu jūsų kompiuteris veikia su „Windows“ operacine sistema. Čia jūs galėsite įkelti norimą išgraviruoti paveiksliuką arba galėsite nusipiešti jį ir patys.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Cafago“ lazerines graviravo stakles „LC400 Pro“ dabar galite įsigyti vos už 185,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Žinoma, šis produktas jus pasieks iš Europoje esančio sandėlio, kas garantuoja ir greitą pristatymą.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas