Vasaros išpardavimai startuoja: nuostabus „Xiaomi“ telefonas už neįtikėtinai žemą kainą bei daugybė kitų pasiūlymų už centus

Vasaros išpardavimai startuoja: nuostabus „Xiaomi“ telefonas už neįtikėtinai žemą kainą bei daugybė kitų pasiūlymų už centus

Vasara – atostogų metas, tačiau internetinės parduotuvės tai puikiai išnaudoja ir kaip išpardavimų laikotarpį. Mūsų partneriai „Banggood“ šiandien pradeda vasaros išpardavimų maratoną, kurio metu pasiūlys Jūsų pamėgtus produktus už gerokai žemesnę kainą nei įprasta.

Šiandien startavusių išpardavimų žvaigždė – „Xiaomi“ dukterinės įmonės sukurtas „Poco X3 Pro“ išmanusis telefonas, kurį dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą. Paspaudę šią nuorodą, šį įrenginį Jūs galėsite įsigyti vos už 216,57 eurus, o tai yra bene žemiausia kaina internete.

Už šią sumą Jūs gausite modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti tai, jog Lietuvoje pigiausias šio telefono variantas parduodamas nuo maždaug 240 eurų, tačiau už šią sumą Jūs gausite tik 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties. „Banggood“ pateikia išties puikų pasiūlymą, kuris leis ne tik sutaupyti, bet ir gauti modelį su gerokai daugiau atminties.

„POCO X3 Pro“ pasiūlys 6.67“ colio FHD+ raiškos ekraną su skylutės formos išpjova centre. Ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz, o lietimai bus registruojami 240 Hz dažniu, kas leis mėgautis itin sklandžiu slinkimu. Gaila, bet bendrovė nusprendė ir toliau naudoti senstelėjusią IPS matricos technologiją. Ekraną nuo įbrėžimų saugos „Corning Gorilla Glass 6“ stiklas.

Telefonas apginkluotas aštuonių branduolių 7 nm „Snapdragon 860“ procesoriumi, kurio branduoliai veiks 2,96 GHz dažniu, šiam lustui talkins „Adreno 640“ grafikos plokštė. „Xiaomi“ kūrinys taip pat turi skysto aušinimo technologiją „LiquidCool Technology 1.0“, kuri užtikrins kad ir esant didžiausioms apkrovoms telefonas neperkaistų.

Kalbant apie kameras, „POCO X3 Pro“ gali pasigirti keturių kamerų sistema, kurią sudarys 48 MP pagrindinis, 8 MP plataus kampo sensoriai, na, o likusios dvi kameros bus 2 MP. Priekinėje dalyje rasime 20 MP asmenukių kamerą. Lyg koks flagmanas, šis „Xiaomi“ vidutiniokas aprūpintas stereo garsiakalbiais, 3.5 mm audio jungtimi, palaiko „Bluetooth 5“, NFC ir daugybę kitų technologijų. Ilgą telefono veikimą užtikrins didelės talpos baterija, jos talpa siekia net 5160 mAh. Bateriją galima papildyti 33 W greituoju įkrovikliu per USB-C lizdą.

Dar daugiau vasariškų pasiūlymų

Ir tai tikrai nėra vienintelis super pasiūlymas, kurį pateikia „Banggood“. Įspūdingą sumą pinigų galite sutaupyti ir pirkdami lenktą „Xiaomi“ sukurtą monitorių. Paspaudę šią nuorodą ir prieš atsiskaitant nurodę BGALU59 nuolaidos kodą, Jūs galėsite įsigyti puikų monitorių, kuris skirtas žaidimų gerbėjams.

Iš Čekijos sandėlių atkeliaujantis monitorius pasižymi 34 colių įstrižainės ekranu su WQHD raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai leis Jums mėgautis ypatingai kokybišku vaizdu, o jis taip pat bus ir ryškus bei kontrastingas.

„Banggood“ taip pat turi puikų pasiūlymą ir tiems, kurie ieško nebrangaus, bet kokybiško drono. Paspaudę šią nuorodą ir prieš atsiskaitant nurodę nuolaidos kodą BGFIMIX80, Jūs galėsite įsigyti „Fimi X8 SE 2020“ skraidyklę, kuri Jums kainuos vos 304,06 eurus.

Nors šis dronas ir yra pakankamai pigus, tačiau jis Jums pasiūlys 4K filmavimo galimybę bei net 8 kilometrų valdymo per nuotolį savybę. „Fimi“ skraidyklė taip pat aprūpinta trijų ašių mechanine stabilizavimo sistema bei daugybę kitų funkcijų, kurios leis įamžinti įspūdingus kadrus iš paukščio skrydžio.

Vasaros išpardavimai su „Banggood“

Kaip jau minėjome, šie „Banggood“ organizuojami vasaros išpardavimai prasideda šiandien, tačiau jeigu ketina kažką įsigyti – vertėtų nedelsti. Parduotuvės atstovų teigimu, visų pasiūlymų laikas yra ribotas, todėl nedelskite.

Jeigu nei vienas iš šių specialių pasiūlymų Jūsų nesudomino – rekomenduojame apsilankyti specialiame puslapyje, kurį rasite paspaudę čia, kur pateikiami visi produktai su nuolaidomis. Čia Jūs rasite nuolaidų kėdėms, elektriniams dviračiams ir daugybei kitų elektronikos prekių.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas