Viena populiariausių kiniškų parduotuvių švenčia jubiliejų: turi pasiūlymų, kurių praleisti neįmanoma

Viena populiariausių kiniškų parduotuvių švenčia jubiliejų: turi pasiūlymų, kurių praleisti neįmanoma

Kinijos internetinės parduotuvės vis dar yra itin populiarios tarp lietuvių, ypatingai tų, kurie ieško įsigyti naujos elektronikos – pradedant nuo paprasčiausių ausinukų bei baigiant telefonais, robotais siurbliais ir pan. Viena populiariausių kiniškų parduotuvių Lietuvoje „Banggood“ švenčia 15 metų jubiliejų ir ta proga vyksta įvairios akcijos, kurių metu galite sutaupyti krūva pinigų.

Praėjusį antradienį viena didžiausių kiniškų internetinių parduotuvių minėjo savo jubiliejų, tačiau puikūs pasiūlymai nesibaigia iki šiol. Pradedant šiandiena ir tęsiant iki rugsėjo 10 dienos, „Banggood“ pasiūlys įspūdingų nuolaidų, kas padės Jums sutaupyti. Daugybę įvairių pasiūlymų iš šios internetinės parduotuvės rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiame Jums geriausias opcijas, kurias būtų nuodėmė pražiopsoti, bet prieš tai pateikiame dar keletą naudingų nuorodų.

„Poco X3 Pro“ - vos už 178,63 eurus

Šiandien startavusių išpardavimų žvaigždė – „Xiaomi“ dukterinės įmonės sukurtas „Poco X3 Pro“ išmanusis telefonas, kurį dabar galima įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą. Paspaudę šią nuorodą, šį įrenginį Jūs galėsite įsigyti vos už 178,63 eurus, o tai yra bene žemiausia kaina internete. Tiesa, tam reikia panaudoti nuolaidos kodą BGd6db70, o palyginimui galime pasakyti, kad Lietuvoje analogiškas variantas kainuoja nuo 235 eurų.

Už šią sumą Jūs gausite modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti tai, jog Lietuvoje pigiausias šio telefono variantas parduodamas nuo maždaug 240 eurų, tačiau už šią sumą Jūs gausite tik 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties. „Banggood“ pateikia išties puikų pasiūlymą, kuris leis ne tik sutaupyti, bet ir gauti modelį su gerokai daugiau atminties.

„POCO X3 Pro“ pasiūlys 6.67“ colio FHD+ raiškos ekraną su skylutės formos išpjova centre. Ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz, o lietimai bus registruojami 240 Hz dažniu, kas leis mėgautis itin sklandžiu slinkimu. Gaila, bet bendrovė nusprendė ir toliau naudoti senstelėjusią IPS matricos technologiją. Ekraną nuo įbrėžimų saugos „Corning Gorilla Glass 6“ stiklas.

Telefonas apginkluotas aštuonių branduolių 7 nm „Snapdragon 860“ procesoriumi, kurio branduoliai veiks 2,96 GHz dažniu, šiam lustui talkins „Adreno 640“ grafikos plokštė. „Xiaomi“ kūrinys taip pat turi skysto aušinimo technologiją „LiquidCool Technology 1.0“, kuri užtikrins kad ir esant didžiausioms apkrovoms telefonas neperkaistų.

Kalbant apie kameras, „POCO X3 Pro“ gali pasigirti keturių kamerų sistema, kurią sudarys 48 MP pagrindinis, 8 MP plataus kampo sensoriai, na, o likusios dvi kameros bus 2 MP. Priekinėje dalyje rasime 20 MP asmenukių kamerą. Lyg koks flagmanas, šis „Xiaomi“ vidutiniokas aprūpintas stereo garsiakalbiais, 3.5 mm audio jungtimi, palaiko „Bluetooth 5“, NFC ir daugybę kitų technologijų. Ilgą telefono veikimą užtikrins didelės talpos baterija, jos talpa siekia net 5160 mAh. Bateriją galima papildyti 33 W greituoju įkrovikliu per USB-C lizdą.

„Teclast M40“ - vos už 126,75 eurus

Dar vienas puikus pasiūlymas – „Teclast M40“ planšetinis kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti vos už 126,75 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šio produkto kaina šiuo metu yra žemiausia per paskutinį pusmetį, todėl tai puiki proga įsigyti vidutinės klasės planšetę.

Nepaisant nedidelės kainos ir galimai lietuviams ne itin gerai žinomo prekės ženklo, gamintojas tikrai nenusprendė taupyti dizaino sąskaita. Kompiuterio korpusas, lygiai kaip ir kelis kartus brangesnių modelių, pagamintas iš kokybiško metalo bei yra toks plonas ir lengvas, kad jį galite laikyti trimis pirštais. Tai leis šią planšetę sutalpinti bet kuriame krepšyje, kuprinėje ar net didesnėje rankinėje. Kitaip tariant „Teclast” galės keliauti visur, kur vykstate ir jūs.

Prie dizaino galima paminėti ir tai, jog inžinieriai ekrano stiklą prie kraštų švelniai užlenkė tam, kad braukdami per ekraną nejaustumėte nemalonaus perėjimo dėl aštrios briaunos. Gera žinia ir tai, kad bendrovė padidino liečiamo ekrano jautrumą, todėl jis bus valdomas itin tiksliai ir sklandžiai. Kalbant apie ekrano kokybę, jo raiška yra FullHD, o matricos technologija - IPS. Tai lemia, kad vaizdas bus itin šviesus ir puikiai matomas iš įvairių kampų, todėl žiūrėti „YouTube” ar filmus šiame 10,1 colio įstrižainės ekrane bus vienas malonumas.

Vis dėlto bene labiausiai rūpimas klausimas yra „Teclast M40” galimybės. Jame montuojamas aštuonių branduolių „UNISOC Tiger T618” lustas ir „Mali-G52” grafikos plokštė be problemų gali paleisti įvairius žaidimus ar dirbti su visomis populiariausiomis aplikacijomis, neišliedami nė vieno prakaito lašo. Be to, planšetėje yra 6GB operatyviosios ir net 128GB vidinės atminties, tad galėsite dirbti su daugybe programėlių ar failų vienu metu ir nepatirti jokių sutrikimų. Na, o jei vidinės atminties kartais pritruktų, gamintojas suteikė galimybę ją išplėsti atminties kortele.

Netikėtu privalumu tapo tai, kad „Teclast M40” gali veikti ne tik kaip planšetė, bet ir kaip visavertis telefonas. Jame yra dviejų SIM kortelių lizdai, tad šiuo kompiuteriu galite skambinti, rašyti žinutes ir naudotis mobiliuoju 4G internetu. Nepakeičiamas pranašumas keliaujant mieste ar užsienyje. Beje, šiame planšetiniame kompiuteryje yra GPS imtuvas, tad jis kuo puikiausiai tinka navigacijai. Na, o 8MP priekinė ir galinė kameros leis patogiai dalyvauti vaizdo konferencijose ar užfiksuoti svarbius momentus ar nuskenuoti dokumentus.

Viską užbaigia didelė 6000mAh talpos baterija, kuri leis kompiuteriui be problemų ištverti visą dieną ar net ilgiau, jei žiūrite tik vaizdo įrašus ar naršote internete. Ji įkraunama naudojant populiariąją USB-C jungtį, tad nereikės su savimi vežiotis atskiro laido planšetei.

„FIMI X8 SE 2020“

„Banggood“ taip pat turi puikų pasiūlymą ir tiems, kurie ieško nebrangaus, bet kokybiško drono. Paspaudę šią nuorodą, Jūs galėsite įsigyti „Fimi X8 SE 2020“ skraidyklę, kuri Jums kainuos vos 391,25 eurus.

Nors šis dronas ir yra pakankamai pigus, tačiau jis Jums pasiūlys 4K filmavimo galimybę bei net 8 kilometrų valdymo per nuotolį savybę. „Fimi“ skraidyklė taip pat aprūpinta trijų ašių mechanine stabilizavimo sistema bei daugybę kitų funkcijų, kurios leis įamžinti įspūdingus kadrus iš paukščio skrydžio.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas