„Xiaomi” plaukų kirpimo mašinėlė: laiko patikrinta kokybė už 5 kavos puodelių kainą

„Xiaomi” plaukų kirpimo mašinėlė: laiko patikrinta kokybė už 5 kavos puodelių kainą

Nors karantinas po truputį laisvėja ir Lietuvoje jau veikia kirpyklos, suvaržymai daugelį mūsų išmokė, jog plaukų priežiūra yra kur kas svarbesnė nei galvojome. Kitaip tariant, visada namuose pravartu turėti įrenginį, kuriuo galėtume jei nenusikirpti, tai pasitvarkyti apleistą šukuoseną. Šiandien savo skaitytojams norėtume pasiūlyti kaip tik tokį produktą, kuris nenuskriaus piniginės, o savo darbą atliks puikiai.

Paspaudę šią nurodą, „Xiaomi” dukterinės kompanijos „Enchen Boost” plaukų kirpimo mašinėlę įsigysite vos už 10,62 euro. Į kainą įskaičiuotas ir pristatymas (nemokamą siuntimo opciją gali tekti pasirinkti mokėjimo lange), o maža prekės vertė padės išvengti bet kokių mokesčių.

Daugiau apie „Enchen Boost”

„Enchen Boost” dizainas iškart demonstruoja, kad prie jo ranką prikišo „Xiaomi” dizaineriai. Minimalistinė ir moderni išvaizda, jokių nereikalingų detalių ir puiki ergonomika. Tiesą sakant, sprendžiant iš dizaino, nesunkiai būtų galima palaikyti įranginį kur kas brangesniu nei yra.

Vienas svarbiausių privalumų - paprastai valdomas kirpimo aukštis. „Enchen Boost” naudoja paprastą slankinklį, kurio reguliavimo amplitudė siekia nuo 0,7mm iki 21mm. Tai suteiks galimybę sutvarkyti šukuoseną net ir mažiems vaikams.

Šios plaukų kirpimo mašinėlės peiliukų galvutė yra keramikinė, kadangi ši medžiaga yra 1,6 karto kietesnė už nerūdijantį plieną, todėl taip greitai nesusidėvės. Be to, kirpimas bus kur kas sklandesnis ir dėl gero šilumos atidavimo bus išvengta perkatimo. Beje, ji gali būti lengvai nuimama, išvaloma ir netgi pakeista, jei yra toks poreikis. Galvutė taip pat užapvalinta, todėl nesužalos odos ar netyčia prikištų pirštų.

„Enchen Boost” leidžia rinktis iš dviejų skirtingų kirpimo greičio režimų - patogu, kai norite šukuoseną susitvarkyti greitai ir tada, kai norite tai atlikti kruopščiai. Mašinėlė taip pat naudoja išmanų energijos valdymo režimą, užtikrinantį, kad plaukai nesivels ir nestrigs, net ir esant beveik išsikrovusiai baterijai. Pirkėjus nudžiuginti turėtų ir itin tylus veikimas, tad kirpdamiesi plaukus nepažadinsite savo antrosios pusės.

Apie „Enchen Boost” įkrovą praneša dvi švieselės korpuso priekyje. Gamintojo teigimu, vieną valandą trunkančio įkrovimo turėtų užtekti 3 mėnesiams, tad nereikės mašinėlės laikyti nuolat įjungtos į elektros tinklą. Smagu ir tai, kad įkrovimui naudojamas USB-C laidas, kurį naudoja ir dauguma šiuolaikinių išmaniųjų telefonų.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nurodą, „Xiaomi” dukterinės kompanijos „Enchen Boost” plaukų kirpimo mašinėlę įsigysite vos už 10,62 euro. Į kainą įskaičiuotas ir pristatymas (nemokamą siuntimo opciją gali tekti pasirinkti mokėjimo lange), o maža prekės vertė padės išvengti bet kokių mokesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas