„Trust Primo Wireless” apžvalga: geriausia išorinė baterija, kurią kada nors turėjau

Išorinės baterijos paskutiniais metais susilaukė milžiniško populiarumo ir to priežasties tikrai nereikia ieškoti labai toli. Neretas iš mūsų be vienos iš tokių net neiškeliauja iš namų. Galimybė įkrauti bet kur ir bet kurį išmanųjį prietaisą yra tikrai geras dalykas, ypač dėl to, kad baterijos yra turbūt greičiausiai susidėvintis ir labiausiai erzinantis dalykas turbūt visuose įmanomuose įrenginiuose. Gerai, kai netoliese yra elektros tinklo kištukas, bet taip tikrai nėra visada, tad į pagalbą dažniausiai ateina išorinės baterijos, dar liaudiškai vadinamos powerbankais.

Visos jos yra skirtingos, kiekviena iš jų turi savų pliusų ir minusų, o tai geriausiai atspindi jų kaina. Vienos šiaip ne taip vieną kartą įkraus telefoną, o kitos - net kelis kartus papildys nedidelį nešiojamą kompiuterį. Aš asmeniškai dažniausiai jas naudoju konsolių pultų krovimui, nes kiekvieną kartą jo akumuliatoriui išsikrovus nešti į kitą kambario galą ir jungti jį prie kompiuterio tikrai atsibosta, o prijungus pultą prie pačios konsolės tenka prie televizoriaus būti prilipus per metrą, kas irgi nėra patogu.

Šią ir kitas problemas išsprendė bene geriausias mano turėtas tokio tipo produktas - „Trust Wireless Charging“ išorinė baterija, apie kurią šiandien norėčiau papasakoti mūsų skaitytojams.

Dizainas

„Trust Wireless Charging“ savo išvaizda nėra labai išskirtinė ir atrodo būtent taip, kaip daugelis įsivaizduojame tradicinę išorinę bateriją. Net ir spalva pasirinkta būtent juoda, kuri jos neišskiria iš kitų panašaus pobūdžio prietaisų. Pats korpusas pagamintas tikrai tvirtai ir tai puikiai jaučiama rankoje, o baimės, kad netyčia jį numetus ant žemės jis nebeveiks, tikrai nėra. Taip pat norėčiau paminėti korpuso tekstūrą, kuri yra skersai apraižyta, kas neleis jai lengvai išslysti iš delno. Apskritai, paėmus į ranką bateriją atrodo, kad laikai tikrai kokybišką daiktą.

Viršutinėje pusėje yra išraižytas pliuso ženklas, kuris leidžia suprasti, kad ten yra belaidžio įkrovimo vieta. Baterijos gale yra trys jungtys - t„USB Type-C“, tradicinė „USB Type-A“ ir „micro USB“, kurios leidžia akumuliatorių įkrauti ir iškrauti per bet kurią iš jų. Vienoje pusėje yra įjungimo mygtukas, o priešingoje - lemputės, kurios leidžia lengvai sužinoti, kiek sulčių dar yra likę joje ir nuspręsti kiek kartų apytiksliai pavyks įkrauti išmaniojo bateriją.

Ši baterija tikrai jaučiama rankoje ir ne tik dėl to, kad yra tvirta, bet ir dėl to, jog jos svoris siekia beveik pusę kilogramo, tai yra 440 gramų. Žinoma, pykti ant gamintojų neturime teisės - kaip pasiekti įspūdingą 20000mAh talpą.

Veikimas

Tęsiant apie šios baterijos techninius parametrus, panašu, kad milžiniška tvarka užtikrins, kad pasotintas bus kiekvienas prietaisas ir net ne vieną kartą. Kaip teigia gamintojai, toks energijos rezervas leis pridėti net iki 92 valandų veikimo bet kuriam išmaniajam. Šį faktą dar pasaldina tai, kad galima krauti telefonus, kurie palaiko „Qi“ krovimo funkciją,. Trumpai tariant, jei turite naujesnį aukštesnės klasės „Samsung”, „Xiaomi”, „Apple”, „Huawei” ar „OnePlus” įrenginį, užtenka jį padėti ant „Trust Wireless Charging“ viršutinės pusės, pažymėtos milžinišku įrėžtu pliuso ženklu. Tai tikrai yra gera žinia tiems, kurie pamiršo, pametė ar sugadino savo „micro-USB“, „Type-C“, „Lightning“ ar kokį kitą kabelį. Tam net nereikės išimti išmaniojo iš dėklo, jeigu jis nėra storesnis nei 3 mm. Žodžiu, skubėdami iš namų galite net neieškoti laidų - pakaks pasiimti tik pačią bateriją,

Be to, „Trust Wireless Charging“ dar yra „USB-A“ ir „USB-C“ jungtys, o tai reiškia, kad su juo galima bus įkrauti kitus įrenginius, tokius kaip belaidės ausinės, planšetės ar net nešiojamieji kompiuteriai (žinoma, tai priklauso nuo kompiuterio modelio ir jo įkrovimo subtilumų). Taip pat tos abi jungtys suteikia greitojo įkrovimo galimybę, atitinkamai „USB-C“ iki 15 vatų, o „USB-A“ - iki 12 vatų. Galbūt rinkoje ir yra didesnę galią siūlančių analogiškų produktų, tačiau išorinėms baterijoms itin greitas įkrovimas nėra didelis pliusas - jo metu daugiau energijos bus išvaistoma šilumos pavidalu, todėl sumažės įkrovimui skirto energijos rezervo dydis.

Visa tai gražiai skamba ant popieriaus, bet kaip yra iš tikrųjų? Pirmiausia, pačią išorinę bateriją užtrunka įkrauti tikrai ilgai, tačiau įkrovus tikrai galima pamiršti apie dar vieną jos prijungimą prie rozetės ilgam. Pirmiausia, tai leidžia atgaivinti ne vieną kartą išmanųjį, pavyzdžiui „iPhone 8“ pavyko įkrauti kokius 8 kartus, o „Nintendo Switch“ nuo 0 iki 100% - net 3 kartus ir dar liko kokie 20 procentų pačioje išorinėje baterijoje. Tiesa su pastaruoju iškilo šiokių tokių problemų, nes ši funkcija neveikė su įprastu „Type-C“ kabeliu, bet su tuo puikiai susidorojo „Trust“ pridėtas laidas. Visi kiti smulkesni prietaisai, kaip belaidės ausinės ar išmanieji laikrodžiai, visiškai neprivertė baterijos prakaituoti ir juos įkrauti galima daugybę kartų.

Pagrindinė problema yra ta, kad, kaip ir visas išorines baterijas, „Trust Wireless Charging“ įkrauti iki 100 procentų užtrunka tikrai ilgai. Galbūt gamintojai galėjo pridėti kokį galingesnį blokelį, nes su standartiniu, daugelio mūsų turimu, įkrovikliu tai užtruks ne vieną ir netgi ne porą valandų. Kaip ten bebūtų, kadangi šio gaminio dažnai įkrauti nereikės, galima pakentėti jo energijos atsargas pildyti naktį. Be to, lėtesnis įkrovimas, kaip žinia, leidžia padidinti baterijos ilgaamžiškumą.

Galutinis verdiktas

Po pigios prieš tai mano turėtos išorinės baterijos „Trust Primo Wireless" buvo tikra palaima - skirtumas jaučiasi kaip diena ir naktis. Pats prietaisas veikia puikiai ir vieną kartą įkrovus jo gali atsargų pakanka net kelioms savaitėms. Galingas akumuliatorius leidžia nesirūpinti, kad svarbiomis aplinkybėmis išmanusis gali pritrūkti energijos, o namuose ši išorinė baterija leis patogiai naudotis įrenginiais, sėdinti ant sofos ar tiesiog esant toli nuo elektros lizdo.

Tvirtas ir juodas korpusas tikrai nėra iššaukiantis ar labai krentantis į akį. Nežinau ar tai yra gerai, o gal kai kam ir norisi, kad jis atrodytų išskirtinai - čia jau kiekvieno skonio reikalas. Galimybė krauti išmanųjį nesinešiojant laidus tikrai yra aktuali tiems, kas turi telefonus su belaidžio įkrovimo funkcija. Vienintelė bėda yra tai, kad „Trust Primo Wireless” kišenėje tikrai nepanešiosi ir tam jau reikės kokio krepšio ar kuprinės, bet apskritai, per visą testavimo laikotarpį supratau, kad tai yra prietaisas be kurio išeiti iš namų gali nebent trumpesniam laikui. Tas komfortas, kai nereikia stebėti baterijos įkrovos procentų telefone, nes žinai, kad bet kada, tiesiog kelia priklausomybę.

O geriausia dalis, kad šios super kokybiškos išorinės baterijos kaina yra tikrai puiki - prasideda nuo 35 eurų, kas yra tikrai puikus pasiūlymas, galvoje turint šio įrenginio patikimumą ir belaidžio įkrovimo galimybę.

Privalumai

  • Kokybiškas korpusas
  • Didelė talpa
  • Belaidžio įkrovimo galimybė
  • Suderinamumas su visų tipų prietaisais

Trūkumai

  • Didelis svoris ir matmenys
  • Pati baterija įkraunama lėtai

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas