„Apple“ dvikova su „Ericsson“ įgauna pagreitį: siekiama uždrausti 5G įrangos importą

MiTech.lt

2022-01-24, 11:20 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

2 komentarai (-ų)
„Apple“ dvikova su „Ericsson“ įgauna pagreitį: siekiama uždrausti 5G įrangos importą

Praėjus dienai po to, kai „Ericsson“ pateikė ieškinį „Apple“ dėl 5G patentų licencijavimo, „Apple“ atsako su savo ieškiniu, kuriuo siekiama uždrausti „Ericsson“ mobiliųjų stočių įrangos importą į JAV. „Apple“ ieškinys buvo pateiktas Jungtinių Valstijų Tarptautinės prekybos komisijai (ITC).

Abi bendrovės ginčijosi nuo tada, kai pasibaigė ankstesnis susitarimas tarp dviejų įmonių ir licencijos nebuvo atnaujintos, o „Apple“ ir toliau naudojo „Ericsson“ LTE patentus savo „iPhone“ telefonuose, . „Apple“ dabar prašo ITC uždrausti bet kokį importą į JAV, susijusį su „Ericsson“ mobiliojo ryšio tinklo infrastruktūra, kaip priežastį nurodydama savo mmWave patentų pažeidimus.

„Apple“ pusė išreiškė norą, kad teismas nuspręstų dėl sąžiningų ginčijamų patentų licencijavimo mokesčių („Ericsson“ prašo 5 tūkst. USD už vienetą). „Apple“ taip pat yra pasiryžę atšaukti ieškinį, jei „Ericsson“ norės padaryti tą patį. Šioje istorijoje yra aišku, kad „Apple“ tiesiog nenori sumokėti už patentus tos sumos kurios prašo „Ericsson“, dėl to prasidėjo šis teisinis cirkas.

2 komentarų

Arunas

Obuolys yra toks šlamštas,kad juo naudojasi tik tie neišmanėliai kuriem pinigai subinę drąsko.....bet ir yra daug lochų kurie juos perka iš algos išsimokėtinai...kol sumoka per du metus tie graužtai nei ketvirtadalio nebūna verti

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas