„Garmin“ keičia poledinės žūklės standartus: pasirūpino, kad visą savo laiką galėtumėte skirti žuvies gaudymui

Žiema jau kurį laiką lepina mus sniegu ir nedideliu, tačiau stabiliu šaltuku. Tai reiškia, kad Lietuvos ežerai aptraukti ledu. Tai paskutinė proga aktyviems poledinės žūklės mėgėjams pasitikrinti savo „amuniciją“ ir „paaštrinti kabliukus“. Garmin su plačia echolotų ir sonarų pasiūla pasirūpino, kad žvejybos sezono metu mažiau laiko skirtumėte eketėms gręžti ir daugiau – žuvims gaudyti.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Garmin“ keičia poledinės žūklės standartus: pasirūpino, kad visą savo laiką galėtumėte skirti žuvies gaudymui

Vieniems šaltis reiškia buvimą šiltuose namuose, o kitiems, pavyzdžiui, poledinės žūklės mėgėjams, tai yra signalas keliauti į gamtą ir bandyti padidinti praėjusios žiemos laimikį.

Kadangi poledinė žūklė yra labai populiari visose Šiaurės šalyse, ji jau tapo daugiamilijonine pramonės šaka. Poledinės žūklės įranga sukėlė tikrą šios srities revoliuciją, pavyzdžiui, žuvų ieškikliai ir echolotų bei sonarų kombinacijos padeda išvengti atsitiktinio gręžimo spėjimo būdu. Garmin siūlo daugybę sprendimų, padėsiančių žvejoti tikslingai, maloniai ir visa širdimi atsiduodant šiai veiklai, o ne valandų valandas sėdint šaltyje ir laukiant užkibsiančios žuvies ir spėliojant, ar pasirinkote tinkamą žūklės vietą.

Ankščiau buvo naudojami senesni echolotai. Prieš dvejus metus Garmin žvejams pasiūlė Panoptix™ poledinės žūklės komplektą – pirmąjį tiesioginio ryšio sonaro komplektą su PS22 davikliu. Jis sukėlė tikrą revoliuciją rinkoje ir visiems laikams pakeitė poledinę žūklę. Dabar žvejai jau naudoja LiveScope™ tiesioginio ryšio hidrolokatorių, rodantį žuvis net 61 m gylyje ir padedantį aptikti jas vandens telkinyje ir padalinti jį į zonas. Kad ir kaip būtų puiku naudoti LiveScope vasarą, žiemą, kai ledas pasiekia metro storį, tikrai norisi judėti daug greičiau ir neužsibūti vietose, kuriose nėra žuvų. Iš tiesų, net sunku suvokti, kaip pasikeitė poledinė žūklė ir žūklė apskritai.

Gerai, taip buvo prieš 2 metus. Kokius Garmin žuvų ieškiklius poledinei žūklei būtų galima rekomenduoti patyrusiems žvejybos profesionalams dabar?

LiveScope™ Plus poledinės žūklės komplektas neabejotinai yra populiariausias. Jame įmontuotas LiveScope™ Plus daviklis, kad galėtumėte matyti toliau, aiškiau ir geriau. Jis taip pat aprūpintas ličio baterija, todėl yra lengvas nešioti. Komplekte taip pat yra 9 colių ECHOMAP™, kurį sudaro visi žemėlapiai, patogus naudoti jutiklinis ekranas, keli mygtukai ir lengvai atlaisvinamas laikiklis, kad galėtumėte įrenginį išimti iš komplekto ir, pavyzdžiui, vasarą naudoti valtyje.

Šis prietaisas tinkamiausias kalbant apie pradedančiuosius ar tuos, kuriems poledinė žūklė yra tik pomėgis, o ne profesionali veikla. Kokius kitus žuvų ieškiklius, labiau tinkančius atitinkamiems žvejams, siūlo Garmin?

Šiuo atveju rekomenduotume ECHOMAP™ UHD2 5 colių komplektą, kurį pamėgo daugybė žvejų. Pasirinkę šį įrenginį, turėsite visus žemėlapius, kurie padės orientuotis ant ledo, ir galėsite žymėti prastą ledą bei pagrindines žvejybos vietas. Taigi, turėsite žemėlapius ir tikrai gerą echolotą, padėsiantį tiksliai nustatyti žuvų vietą. Tai puikus atspirties taškas tiems, kurie dar tik pradeda užsiimti poledine žūkle.

Garmin žvejams taip pat siūlo STRIKER™ Plus 4 poledinės žūklės rinkinį, kuris šiuo metu yra pigiausias komplektas rinkoje. Jis veikia puikiai bet kokiomis sąlygomis.

ECHOMAP™ arba GPSMAP® echolotai suteiks galimybę maksimaliai išnaudoti savo laiką ant ledo. Tiesiog prijunkite juos prie poledinės žūklės komplekto ir galite pradėti! Žinoma, reikia tam tikrų nustatymų – kaip tai padaryti, nurodyta Garmin interneto svetainėje.

Garmin siūlo visą gausybę įrenginių, kurie padės kiekvienam žvejybos entuziastui tiek žiemą, tiek vasarą. Taigi drąsiai rinkitės sau tinkamiausią poledinės žūklės komplektą ir „nei žvyno, nei uodegos“!

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas