„Garmin“ kviečia - likite namuose, bet būkite aktyvūs - vyks virtualios MTB varžybos

Artūras Nalivaiko

2020-04-16, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:35)

0 komentarų
„Garmin“ kviečia - likite namuose, bet būkite aktyvūs - vyks virtualios MTB varžybos

Jau šios savaitės pabaigoje, balandžio 17 d., vyks virtualios „Garmin MTB Series Connect“ lenktynės, atviros visiems, naudojantiems „Garmin“ dviračių kompiuterius, „Tacx“ ar kitus išmaniuosius dviračius treniruoklius. Sparčiai plintant „Covid-19“ virusui, žmonės skatinami socialiai atsiriboti praleidžiant laiką namuose, tačiau svarbu išlaikyti aktyvų gyvenimo būdą ir rasti saugų būdą įgyti „varžybų skonio“.

Dviračių sporto gerbėjai, kurie kasdieninėse treniruotėse naudojasi ir išmaniaisiais dviračių treniruokliais, kviečiami prisijungti prie virtualaus iššūkio ir savo kailiu patirti populiariausius maršrutus. Parodžius geriausią rezultatą „Garmin MTB Series Connect“ trasose, turite galimybę laimėti vieną iš „GPS Garmin Edge 130“ dviračių kompiuterių.

„Dabartinė padėtis skatina mus prisitaikyti prie naujų gyvenimo sąlygų ir iššūkių, tereikia ieškoti alternatyvų, kad iki šiol išlaikytume gerą fizinę formą. E-lenktynės tampa vis populiaresnės visame pasaulyje - „Garmin“ ir „Tacx“ taip pat plėtoja šį segmentą. Tikimasi, kad šios varžybos tikrai nebus paskutinės šiais metais, o jose dalyvaus ir Baltijos šalių sportininkai bei entuziastai. Be to, balandžio 17 dienos dviračių lenktynės yra puikus būdas pasiruošti aktyviajai vasarai, kai, tikimės, bus panaikinti kai kurie dabartiniai apribojimai. Tačiau dabar, kai rekomenduojama treniruotis namuose, primintina, kad „Garmin Connect“ programėlė siūlo daugybę treniruočių programų, skirtų ne tik važinėjimui dviračiu ir bėgimui, bet ir mankštos planų, ką galima patogiai atlikti namuose“, - Dmitrijus Lisicinas, „Garmin“ prekės ženklo gaminių atstovas Baltijos šalyse, kviečia į virtualias varžybas.

Norėdami patekti į lenktynes, turite užsiregistruoti adresu https://www.startlist.pl/zapisy ir prisijungti prie „Garmin MTB Series Connect“ grupės „Garmin Connect“ programėlėje. Kas tris dienas bus rengiama po naują konkurso etapą. Naująją trasą bus galima atsisiųsti į „Garmin“ įrenginį, prijungtą prie išmaniojo dviračio treniruoklio. Tikimasi, kad kiekvienas etapas truks 64 valandas. Per tą laiką bus galima nuvažiuoti tam tikra trasa tiek kartų, kiek spėsite, parodydami geriausią rezultatą. Baigę tam tikrą etapą, turite el. paštu išsiųsti nuorodą į geriausius rezultatus „Garmin Connect“ programėlėje. Tai reikia padaryti iki 16:00 paskutinę kiekvieno etapo dieną el. paštu garminmtb@gmail.com (tai padaryti patogu tiesiai iš „Garmin Connect“ programėlės). Oficialūs kiekvieno etapo rezultatai bus skelbiami remiantis tik šiais rezultatais.

LAIMĖKITE „GARMIN EDGE 130“ DVIRAČIŲ KOMPIUTERĮ

Dalyvaudami „Garmin MTB Series Connect“ iššūkyje, dalyviai raginami reguliariai sekti gerbėjų puslapį https://www.facebook.com/mtbseries. Jame bus surengtos trys varžybos, o nugalėtojai bus apdovanoti dviračių kompiuteriais „Garmin Edge 130“. Daugiau informacijos bus pateikta, paskelbus informaciją apie etapą (balandžio 16, 19 ir 22 d.). Be to, visi „Garmin MTB Series Connect“ dalyviai gaus 10 % nuolaidą dalyvio mokesčiui pasirinktose „Garmin MTB Series“ lenktynėse Šiaurės Lenkijoje 2020 m. rugsėjo ir spalio mėn.

Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite „Garmin Connect“ programėlėje esančioje „Garmin MTB Series Connect“ grupėje ir sužinokite apie bandomuosius etapus, kurie paruoš jus šio pavasario iššūkiui. Informacija teikiama: https://www.facebook.com/garminlatvija/ un https://www.facebook.com/mtbseries.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas