Gerai žinoma prekybos platforma imasi naujovių: pristatyta bandomoji kriptovaliutos piniginės versija, išbandyti galima jau dabar

Leonardas Sindaravičius

2022-01-05, 08:05

0 komentarų
Gerai žinoma prekybos platforma imasi naujovių: pristatyta bandomoji kriptovaliutos piniginės versija, išbandyti galima jau dabar

Finansinių paslaugų, apimančių prekybą akcijomis bei kriptovaliutomis, kompanija „Robinhood“ paskelbė, jog netrukus išleis beta versijos kriptovaliutų pinigines. Jų dėka bus galima mainyti, siųsti bei gauti mokėjimus kriptovaliutomis naudojant „Robinhood“ mobiliąją aplikaciją.

Pasak pačios kompanijos, žinomos dėl bekomisinio investavimo į akcijas galimybės, į išankstinės kriptovaliutų piniginių versijos išbandymą užsiregistravo net 1,6 mln. platformos vartotojų. Iš jų net 1 mln. pareiškė interesą per pirmąsias 30 dienų nuo paskelbimo apie tokios funkcijos įdiegimą.

Iki šiol pradinė aplikacijos su kriptovaliutų pinigine versija buvo išbandyta su nedideliu kiekiu klientų - tai buvo daryta tik siekiant užtikrinti, kad vartotojo sąsaja būtų lengvai suprantama. Taip pat pirminiai vartotojai galėjo išreikšti poreikius tokio pobūdžio funkcijos atsiradimui. Buvo išreikštas edukacinio turinio noras, kad vartotojai būtų supažindinti su esminiais terminais bei veikimo principais aplikacijos viduje.

Naujasis „Robinhood“ įrankis leis turėti atskiras pinigines skirtingoms kriptovaliutoms bei integruotą kelių veiksnių autentifikavimo sistemą didesniam saugumui. Aplikacija taip pat padės suprasti tinklo mokesčių, nuskaitomų su kiekviena transakcija, reikšmę. Nors „Robinhood“ yra bekomisinė prekybos platforma, vartotojams teks sumokėti neišvengiamą tinklo mokestį kuomet transakcijos vykdomos blockchain grandinėje - būtent ji yra kriptovaliutų veikimo principas.

„Robinhood“ kriptovaliutų piniginės pasieks beta stadijos leidimą šio mėnesio viduryje ir suteiks tūkstančiams į laukiančiųjų sąrašą užsiregistravusių vartotojų galimybę atlikti mokėjimus kriptovaliutomis. Prie laukiančiųjų sąrašo galite prisijungti apsilankydami wenwallets.com.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas